El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Tastebook: llibres de cuina personalitzats

 
Article publicat per Josep M. Vinyes a BEAT.cat 

Random House, Inc, ha anunciat (26/6/2013) el rellançament de TasteBook, la comunitat en línia sobre el món de l'alimentació que permet als seus usuaris crear llibres de cuina personalitzats. TasteBook va ser adquirit l'any passat per Random House i ara se'n presenta el web totalment redissenyat.

El web ofereix una pàgina d'inici personalitzada que permet als membres seguir i connectar-se amb amics en temps real, tot compartint receptes. La pàgina inclou una "Recepta del Dia" i "Recomanacions". TasteBook també introdueix un nou model de preus per als llibres de cuina personalitzats, baixant el preu d'un llibre de receptes de 25 pàgines a 24,95 $. Les receptes addicionals es poden comprar per 0,20$ cadascuna i es poden agregar al llibre en qualsevol moment.

TasteBook compta amb prop de mig milió de membres que han compartit més de cinc milions de receptes i creat milers de llibres de cuina personalitzats. TasteBook permet als membres navegar per les receptes del web o pujar les seves pròpies receptes i fotografies. L'editorial comenta que aquesta característica és molt popular entre les persones que fan regals, les famílies que volen preservar la seva història culinària, grups que recapten fons i en comiats de soltera.

 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Tastebook: llibres de cuina personalitzats" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!

Potser també t'interessa...

24/05/2017 - 10:04
0 comentaris
És prou conegut que els japonesos tenen paraules per definir situacions determinades. Komorebi, per exemple, fa referència a la llum del sol que es filtra entre el fullatge d’un bosc. O sakurafubuki, que expressa la caiguda de les flors dels cirerers en forma de pluja silenciosa. Pel que...
03/01/2017 - 11:57
0 comentaris
El 3 de gener de 1892 neix a Sudàfrica l'escriotir J.R.R. Tolkien, conegut sobretot per les seves històries fantàstiques: The Hobbit  i The lord of de Rings (El senyor dels anells). Com sabeu, aquesta darrera obra ha estat portada a la gran pantalla per delectació dels...
02/01/2017 - 10:23
0 comentaris
Asimov, un dels autors de ciència ficció més llegits, va preveure el 1964 com seria el món del segle XXI i ho va fer d'una manera que s'acosta tant a la realitat que resulta gairebé increïble. Va parlar de l'arribada a Mart, de l'existència de robots, de cintes transportadores (com...
25/10/2016 - 12:59
2 comentaris
Sembla que hi ha consens: Consuelo Suncín pot considerar-se la inspiradora d’El petit príncep o, com a mínim, la inspiradora del personatge de la rosa. Alguns l’anomenaven “la Sheherezade dels tròpics” i d’altres, com la família Saint-Exupéry, la titllaven de frívola,...