El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Alison Jay

I seguim amb il·lustracions que conviden a gaudir de llargues estones de platja! Aquesta setmana il·lustrarà la nostra pàgina Alison Jay, una il·lustradora que ja fa més de 20 anys que il·lustra per a nens.
 

Alison Jay va néixer a Anglaterra i va estudiar disseny gràfic al London College of Printing, actualment conegut com a London College of Comunications. Es va especialitzar en il·lustració, però abans de començar a il·lustrar llibres per a nens, va treballar en estudis d'animació durant un curt període de temps i també en publicitat.
 

La tècnica que utilitza per a realitzar els seus dibuixos és la pintura d'oli d'assecat ràpid, combinat amb un vernís clivellador que dóna un acabat d'envellit a les seves il·lustracions. Aquest acabat envellit és com un seu segell personal que fa que puguem reconèixer els seus llibres fàcilment i és com si fos el seu segell personal.
 

Ha il·lustrat una gran quantitat de llibres, però gairebé tots estan en llengua anglesa. Amb una mica de sort podríem trobar en alguna llibreria un exemplar del seu llibre Imagina, editat per l'editorial Lumen. Imagina, és un llibre on la paraula i les il·lustracions es combinen de forma intel·ligent, creant un món màgic d'on sorgiran infinitat d'històries. Sempre ens queda la biblioteca del costat de casa, segur que en alguna d'aquestes biblioteques s'hi podria amagar aquest preciós clàssic d'Alison Jay.
 

La il·lustració que hem seleccionat per a tots vosaltres pertany a Out of the blue, un llibre que podria formar part de la vostra biblioteca particular, perquè les paraules les posa cada lector.
 

Aquí us deixem un enllaç, que farà les delícies de molts enamorats dels àlbums il·lustrats: https://www.youtube.com/watch?v=D5DX413MnE0

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Alison Jay" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!