El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Asimov tot això ja ho sabia

Asimov, un dels autors de ciència ficció més llegits, va preveure el 1964 com seria el món del segle XXI i ho va fer d'una manera que s'acosta tant a la realitat que resulta gairebé increïble. Va parlar de l'arribada a Mart, de l'existència de robots, de cintes transportadores (com les dels aeroports), de satèl·lits que ens permetrien parlar amb altres persones des de qualsevol lloc del planeta, de les video-trucades, del 3D, l'impacte d'Internet... Us deixem aquesta entrevista on parla de tot això i aquest petit reportatge de TV3, avui que l'escriptor faria 97 anys.

 

Llibres d'Asimov al Què Llegeixes.

Franja: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Asimov tot això ja ho sabia " encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!