El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Dani Torrent

Aquesta setmana ens acompanyaran els colors de Dani Torrent amb una il·lustració que pertany al seu àlbum il·lustrat Piu-piu.
 
Dani Torrent, nascut a Barcelona el 1974, és escriptor, il·lustrador i pintor. És llicenciat en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona i en Il·lustració per l'Escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona. També ha realitzat estudis de direcció cinematogràfica i cursos de doctorat de Belles Arts a la Universitat de Barcelona.
 
La seva feina ha estat guardonada amb diferents premis i ha format part de festivals internacionals com el CJBooks de Corea o l'Illustrakids d'Itàlia. També ha exposat la seva obra a Itàlia, França i Polònia.
 
Ha publicat els seus llibres a Espanya, Estats Units, Bèlgica, França, Itàlia i Estònia. A casa nostra podem trobar per als infants Àlbum per a dies de pluja i Piu-piu, dues petites joies visuals, editades per Cal·lígraf, que faran les delícies dels enamorats dels àlbums il·lustrats. 
 
Piu-piu és un delicat àlbum escrit en vers, amb un llenguatge que atreu els petits per la seva senzillesa i que està estructurat com un diàleg entre un petit pollet i una nena. En el seu primer dia de vida, el pollet acompanyat d'una nena que no para de xerrar, emprèn una caminada, que el durà a descobrir el món i a cercar un lloc que li sigui propi. 
 
És un llibre que es llegeix en vertical i això fa que les seves il·lustracions allargades ens recordin a la il·lustració japonesa, tant pel seu format com pel contingut poètic i la presència de l'amor a la natura que desprenen.
 
Les il·lustracions, tendres i plenes d'humor, estan realitzades en aquarel·la, guaix i llapis de colors i els texts estan escrits originalment a mà, la qual cosa recordarà als lectors més grans la cal·ligrafia de la seva infantesa.
 
És un llibre recomanat per als més petits i per a primers lectors, però Dani Torrent intenta crear unes il·lustracions que atreguin a tots, i nosaltres pensem que ho aconsegueix.
 
Si voleu llegir un petit fragment del llibre, cliqueu aquí.
 
 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Dani Torrent" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!