El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

8a Fira del Conte de Medinyà

Un any més els carrers de Medinyà es tornaran a omplir de fantasia i imaginació perquè torna la fira que té com a protagonista el conte. La cita és aquest diumenge 21 de maig i esteu tots convidats a formar part de la 8a Fira del Conte de Medinyà, una fira que té com a objectiu apropar el món de l'escriptura i la il·lustració a petits i grans a través dels contes.
 
Us espera un diumenge ple d'espectacles, exposicions, tallers, espais per jugar, tertúlies, balls, música i, sobretot, molts de contacontes. Si no us fan por els llops, ni les bruixes, ni els gegants, d'entre tots els espectacles que han estat programats us recomanem especialment el de Los Titiriteros de Binéfar que, ajudats de les seves màscares i titelles, representaran En la boca del lobo. Tampoc us podeu perdre el petit teatre de carrer de tradició japonesa, on s'explicaran contes del Conflent que han estat recollits i adaptats per Didier Payré i il·lustrats per Alexandre David. I també podreu gaudir de l'espectacle El carreró de les bruixes que us oferirà la companyia Pocacosa Teatre.
 
Aquí podeu consultar tota la programació de la fira i així podreu seleccionar tot allò que us vingui de gust veure i escoltar.
 
A més de poder remenar entre les paradetes de llibres que us oferiran les diferents editorials que participen a la fira, també podreu compartir amb els escriptors i els il·lustradors totes les històries que han creat i us volen explicar. 
 
En cas de pluja, totes les activitats es faran al Local Social, els restaurants del poble us oferiran un menú infantil i, per a tots aquells que estiguin un poc cansats, trobareu un espai habilitat per a descansar al Local Social i als parcs del poble.
 
Que tingueu una bona fira de contes a tots aquells que durant el cap de setmana visiteu Medinyà!
 
 
 
[El cartell de la 8a Fira del Conte de Medinyà ha estat dissenyat per Núria Puig Oltra]
 
 
 
 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"8a Fira del Conte de Medinyà" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!