El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Aigua, d'Anna Aparicio Català

Aquesta setmana ens il·lustrem amb la jove il·lustradora Anna Aparicio Català. La il·lustració pertany al seu primer projecte personal i porta per títol Aigua.
 
Anna Aparicio Català va néixer a Barcelona el 1991. És graduada en Belles Arts (especialitat de dibuix) per la Universitat de Barcelona i estudia il·lustració a l'Escola de la Dona. Actualment està cursant un màster en Llibres i Literatura Infantil i Juvenil de la Universitat Autònoma de Barcelona en col·laboració amb el Banco del Libro de Venezuela.
 
Després d'haver il·lustrat diversos àlbums per a diferents editorials infantils i juvenils, l'Anna Aparicio ens sorprèn amb aquest divertit àlbum il·lustrat que ajudarà als més petits a descobrir que, si treballem en equip, podem aconseguir més coses i, per tant, arribar més lluny.
 
L'Anna no només és l'autora de les il·lustracions, també ha escrit les paraules que acompanyen aquests màgics dibuixos. La història passa en un petit poble que està situat al cor d'una vall. És un poble o tots els seus habitants van completament a la seva, sense preocupar-se de la vida dels altres. Fins que un dia passa un fet del tot extraordinari, i han de començar a entendre's per poder trobar una solució.
 
El llibre està recomanat per a nens i nenes a partir de 3 anys i ha estat editat per Babulinka Books, així que ja sabeu que la seva lectura us farà pensar, us donarà l'oportunitat de dialogar sobre la història que s'explica, us emocionarà i gaudireu de les seves il·lustracions. Perquè si encara no coneixeu l'editorial Babulinka, us direm que editen llibres que es llegeixen amb els ulls i s'escolten amb el cor.
 
Si voleu conèixer una mica més la feina de l'Anna Aparicio, cliqueu aquí.
 
 
 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Aigua, d'Anna Aparicio Català" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!