El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Núria Feijoó

Núria Feijoó (Barcelona, 1973) és la protagonista de la il·lustració d'aquesta setmana i ens acompanya amb una simpàtica il·lustració de Naps i Cols (Animallibres), una bonica història que comença en un balcó de l'Eixample, el primer diumenge d'un mes de juny qualsevol i que té com a protagonistes a l'extravertida, llargaruda i esprimatxada senyoreta Col i el senyor Nap, l'home més baixet de la ciutat.
 
Un dia la Núria Feijoó va decidir abandonar la seva professió d'arquitecta per endinsar-se dins el món de la il·lustració i, des d'aquell moment, ja són molts els llibres que han estat il·lustrats per ella.
 
Li agrada dibuixar paisatges a color, construir personatges de paper i preparar pastissos de xocolata perquè, a més de ser una gran il·lustradora, també és una excel·lent pastissera.
 
La seva formació com a il·lustradora va ser a l'Escola de la Dona-Espai Francesca de la Bonnemaison de la Diputació de Barcelona. Va ser una de les il·lustradores que va participar en el projecte "Humanitzem els hospitals", dirigit per l'il·lustrador Ignasi Blanch i l'associació AACIC (Associació d'ajuda als afectats per cardiopaties infantils de Catalunya).
 
Són tants els llibres i àlbums que podem trobar amb les seves il·lustracions, que us deixem un petit tastet amb diferents títols: La mona lectora de Llorenç Giménez, Petits poemes per a nois i noies de Joana Raspall, La geganta Ela de Lena Paülls, Pizza tres Alícies (No perdem el cap) de Ricard Bonmatí, Endevinalles per a tothom de Pere Martí i per acabar amb el tastet d'avui Una nit molt moguda de Roser Ametlla.
 
Si voleu conèixer millor la feina de Núria Feijoó, podeu clicar AQUÍ.
 
 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Núria Feijoó" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!