El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Richolly Rosazza

L'estiu és una estació que convida a viatjar per descobrir llocs llunyans i conèixer noves cultures, és per aquest motiu que aquesta setmana la nostra il·lustració ens porta a Richolly Rosazza, un il·lustrador que va néixer a Ancash, una regió de la costa nord del Perú.
 
Richolly Rosazza es va graduar com a professor d'art l'any 2005 a l'Acadèmia d'Art de Huaraz. L'objecte de la seva recerca artística ha estat sempre el món de la infància, en particular la capacitat que té la ment creativa dels nens, especialment els seus fills, que aconsegueixen convertir tot en un joc.
 
Des de 2007 Richolly viu a Lecco, un municipi italià, on treballa com a pintor i il·lustrador. 
 
La il·lustració que hem seleccionat per a aquesta setmana pertany al calendari que va il·lustrar per a Città del sole, un calendari que està destianat a nens i nenes de 2 a 6 anys. Città del sole és una botiga de joguines diferent de qualsevol altra. En aquesta botiga els jocs no són triats pel que fan, sinó pel que fan als nens. La imatge que ens acompanyarà durant uns dies és del mes de juliol, una època on els gelats i les platges són els protagonistes dels nostres dies.
 
Richolly Rosazza, el 2012,  va ser l'il·lustrador de l'any per al calendari de la Città del sole. 
 
El 2013, les seves il·lustracions varen ser seleccionades per a l'Exposició d'Il·lustradors a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya.
 
Si voleu conèixer millor la fantàstica i tendra feina d'aquest il·lustrador peruà, cliqueu AQUÍ.
 
 
 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Richolly Rosazza"

He entrat a la pàgina web, i les il·lustracions són divertides, interessants i de colors vius i atractius.
M'agrada el tema que ell va escollir per estudiar, l'art és meravellós.
I sobretot quina sort!!!, L'Exposició d'Il·lustradors a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya va escollir les seves il·lustracions, per exposar-les!

Adeu!!!

Tens raó! Les il·lustracions de Rosazza són ben originals i divertides! yes  Aiii, com m'hauria agradat poder anar a la Fira de Bolonya d'aquest any... El llibre en català va ser el convidat especial! heart

Ah! I benvingut/da al QL artista11! Amb el nick que t'has posat ja es nota que t'encanta l'art! wink També t'agrada dibuixar i pintar?

Espero llegir-te molt pel QL!

Mx

Quina sort! blush Jo no sóc gaire bona dibuixant, però sí que m'encanta escriure! De fet, a molts Quellegistes ens agrada crear les nostres pròpies històries i per això de vegades escrivim relats junts! Com per exemple... http://www.quellegeixes.cat/autoproduccio/el-misteri-del-ql-historia-com...

Espero que t'ho passis molt bé al QL i si tens qualsevol dubte, aquí estic! cheeky

Ens llegim,

Mx