El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Holly Hobbie

 
Seguim cercant il·lustracions viatgeres i refrescants per a tots vosaltres i en aquesta ocasió us portem una il·lustració de l'americana Holly Hobbie (Denise Holly Ulinskas).
 
Holly Hobbie és una escriptora i il·lustradora que va néixer el 1944 i es va criar en una granja rural de Connecticut. Va estudiar educació artística a l'Institut Pratt i pintura a la Universitat de Boston. A finals dels anys seixanta va crear el seu personatge més famós conegut com a Holly Hobbie i és d'aquest personatge de qui va agafar el seu nom artístic.
 
A casa nostra el que més coneixem d'aquesta il·lustradora americana és la seva encantadora sèrie de llibres infantils que té com a protagonistes a dos adorables porquets anomenats "Xino i Xano".
 
A veure si us sonen alguns d'aquests títols: Xoni i Xano. Una nova amiga, La cosina Clara, Xoni i Xano. Al cim del món, Xoni i Xano. Seré a casa per Nadal o Tant de bo fossis aquí! Jo els vaig descobrir a tots ells en una de les meves visites a la biblioteca i, des del primer moment, em varen captivar les seves històries i els seus simpàtics i acolorits personatges. 
 
 
 
 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Holly Hobbie" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!