El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Vivian Mineker

I seguim amb il·lustracions viatgeres i refrescants! En aquesta ocasió la nostra il·lustració de la setmana ens fa viatjar fins a Eslovènia, país on resideix actualment la taiwanesa Vivian Mineker. A més d'aportar color a la nostra pàgina, també serà la il·lustració que tancarà aquest calorós mes de juliol i donarà pas a les vacances d'agost.
 
Vivian Mineker és una il·lustradora independent que fa servir la seva feina per donar forma i vida a tot allò que neix dins la seva imaginació. Treballa amb materials tradicionals com les aquarel·les, l'acrílic, la tinta i el grafit. Per a certs treballs també fa servir la tècnica digital.
 
Fins avui en dia són dos els llibres infantils que ha publicat, però només els podem trobar en anglès. Aquests són: Baby Don't Sh!t Your Pants i Strip of Courage.
 
Si voleu conèxer millor la feina de la nostra il·lustradora d'avui, visiteu la seva pàgina. A més de llibres i il·lustracions, també trobareu infinitat d'objectes amb les seves tendres i acololides il·lustracions. 
 
 
 
 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Vivian Mineker" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!