El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Namaka, una revista adreçada al públic infantil

Namaka és una revista bimensual nascuda a Mataró de la mà de dues emprenedores que, des del primer moment, van tenir clar que volien oferir una revista de qualitat als petits de la casa. La revista s’allunya de les publicacions més comercials, aquelles que estan lligades a productes televisius o joguines, i aposta per continguts carregats de valors i acompanyats d’il·lustracions ben divertides.
 
Namaka fomenta la lectura però també la imaginació i la creativitat dels nanos tot posant al seu abast una revista «en construcció». Els nens hi trobaran un seguit de propostes que hauran de completar, pintar, retallar o escriure... L’objectiu prinicipal és que la lectura esdevingui un joc i que, per tant, sigui tota una experiència pel nen.
 
Està pensada per nens i nenes lectors, però els més petits també poden gaudir-la. Namaka és una revista per tenir damunt de la taula, obrir-la i dibuixar, per llegir-la en companyia abans d’anar a dormir, per viure-la en família fent les manualitats que es proposen, per tacar-la a la cuina, per compartir-la amb els germans, regalar-la als nets...
 
Cada número de la revista té un tema que fa de lligam entre les diferents seccions i que li dóna continuïtat i cohesió. Els continguts abasten des de temes científics a temes humanístics i estan il·lustrats amb molt de gust per l’equip de col·laboradors de Namaka. De fet, a la número 2, que pren com a leitmotiv l’aigua, hi han participat il·lustradors reconeguts, com és el cas de l’Albert Pinilla o la Lirios Bou, autora de la portada, i d’altres que estan començant a despuntar.
 
Tots aquests il·lustradors han aportat el seu toc personal als continguts, una mica esbojarrats i somniadors, del segon número de Namaka, la revista més divertida i salvatge!
 

 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Namaka, una revista adreçada al públic infantil" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!