El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Les Revistes de la Setmana del Llibre en Català

Les revistes també són presents a la Setmana del Llibre en Català. Del 8 al 17 de setembre l’iQUIOSC.cat s’instal·la a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona on es vendran exemplars i subscripcions amb importants promocions.

El dissabte 9 la Federació d’Associacions d’Editors impulsa el Dia de les Revistes i la Premsa en Català amb actes d’Enderrock, Cavall Fort, Esguard, 440 Clàssica&Jazz, El Tatano, Entreacte i l’APPEC

Llibres, revistes i premsa compartiran espai a partir d’aquest divendres i fins el 17 de setembre a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona en el marc de la 35ena edició de La Setmana del Llibre en Català. El sector de les revistes nacionals i la premsa territorial s’ubicarà al costat de les escales del temple amb una carpa de 100 metres quadrats on s’hi veuran representades el mig miler de capçaleres de l’APPEC editors de revistes i digitals i l’Associació de Premsa Comarcal.

Ofertes. Les revistes ofereixen promocions especials per aquests dies: descomptes del 50 per cent en la subscripció de paper amb l’accés a l’edició digital gratuït i ofertes puntuals per algunes capçaleres. Per als lectors del format únicament digital, iQUIOSC.cat regala 1 mes de tarifa plana per llegir de forma il·limitada revistes en català.

Activitats. En paral·lel a la instal·lació, la Federació d’Associacions d’Editors contribueix a la dinamització dels espais de La Setmana amb l’organització d’actes i esdeveniments com el Dia de les Revistes i la Premsa en Català el 9 de setembre. Durant aquest dia passaran per l’escenari 2 de la plaça del llibre, Txe Arana, Toni Soler, Imma Colomer i Joan Rovira entre d’altres. Els més menuts podran veure el Tatano gegant de Cavall Fort i conèixer una mica més les revistes amb l’actuació de Vivim del Cuentu a l’escenari 3 dedicat als espectacles familiars.

Informació facilitada per la Federació d’Associacions d’Editors i organitzats per l’APPEC editors de revistes i digitals.

Franja: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Les Revistes de la Setmana del Llibre en Català" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!