El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Batecs, de Javier Ruescas i Francesc Miralles

Estrenem el nou concurs del mes de maig! I en aquesta ocasió us portem Batecs, la segona part de Pulsacions. Però ni per un instant penseu que cal haver llegit primer Pulsacions per poder endinsar-se dins la lectura de Batecs, perquè en aquesta segona novel·la no us trobareu ni amb la mateixa història ni amb els mateixos personatges. 
 
Els protagonistes de la història, el Remo i la Carol, es creuen casualment en un aeroport. Immediatament connecten, però cada un ha d'agafar un vol que el portarà a una destinació diferent. El Remo va de camí a Los Angeles per prendre's un any sabàtic mentre que la Carol, que acaba de perdre a la seva mare, ha de viatjar al Japó per viure amb el seu pare.
 
Què pot passar entre dos desconeguts que estan separats per milers de quilòmetres? Què poden saber l’un de l’altre per les fotos que pengen i els textos que escriuen? I per què cada cop que reben un missatge els batecs del cor se’ls acceleren?
 
Els seus autors, Javier Ruescas i Francesc Miralles, tornen repetir el mateix format que varen fer servir en el seu primer llibre i que va atreure els joves lectors per la seva originalitat. Una vegada més el llibre està escrit en forma de missatges de text amb l'aplicació HeartBits, que vindria a ser l'equivalent de WhatsApp. 
 
I ara ja sabeu el que toca! Si voleu ser el guanyador o guanyadora d'un exemplar que sortegem per cortesia de l'editorial Cruïlla, heu de respondre correctament les cinc preguntes que us farem.
 
Molta sort a tots els participants!!!
 
 
 
This Concurs only allows 1 attempts. Anonymous users can only access quizzes that allows an unlimited number of attempts.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí