El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Naps & Cols

Atenció, quellegistes de Llapis! Aquest juliol us proposem un concurs on podreu guanyar un dels 3 exemplars que sortegem de Naps & Cols, per cortesia de l'editorial Animallibres.

Aquesta història comença en un balcó de l’Eixample, el primer diumenge d’un mes de juny qualsevol. La senyoreta Col, llargaruda, esprimatxada i d’ulls felins, va fer un crit esfereïdor. Immediatament, el senyor Nap, l’home més baixet de la ciutat, va poder copsar per primer cop la bellesa indòmita de la senyoreta Col. Des d’aquell dia, el senyor Nap no va poder dormir ni treballar.

L'autora del llibre és Patrícia Boldú i les il·lustracions són de Núria Feijoó, la il·lustradora que ha estat recentment protagonista de La il·lustració de la setmana.

 
enlightenedPer a tots aquells quellegistes que sou nous, us direm que el funcionament del concurs és molt senzill. Abans que res heu de llegir les primeres pàgines del llibre del Tastet i després heu de respondre correctament les 3 preguntes que us fem.
 
Cliqueu AQUÍ per poder llegir les primeres pàgines del llibre!!!enlightenedenlightened
 
Recordeu que una vegada que ha començat el concurs, heu de respondre totes les preguntes! Si no ho feu així, perdreu l'opció de participar!!!frown
 
Molta sort a tots els participants!
 
 
 
This Concurs only allows 1 attempts. Anonymous users can only access quizzes that allows an unlimited number of attempts.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí