El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Somnis en temps de guerra, de Ngũgĩ wa Thiong’o

Ngũgĩ wa Thiong’o és un dels principals escriptors i pensadors africans. Diuen a la web de Raig Verd

"A Somnis en temps de guerra, Ngũgĩ dibuixa hàbilment una era passada, capturant-ne el paisatge, la gent i la cultura.

El llibre, narrat des dels ulls d’un nen i la intel·ligència d’una vida dedicada a l’estudi i defensa de les cultures minoritzades, evidencia les vicissituds socials i polítiques de la vida colonial i la guerra.L’autor ens apropa a la seva experiència a través del relat sobre la guerra per la independència o la complicada relació entre una classe mitjana cristianitzada emergent i la classe pobra rural que manté les creences tradicionals.

A l’obra, s’expressen delicades i poderoses subtileses i complexitats amb una sensibilitat commovedora. És el testimoni d’un nen que, enmig d’un país immers en el desencant i la mort, emprèn cada dia el seu camí cap a l’escola amb la ferma esperança que els somnis poden canviar el món."

Si responeu correctament aquestes cinc preguntes, entrareu en el sorteig dels tres exemplars que ens regala Raig Verd. Per respondre-les, us caldrà fullejar el tastet aquí.

This Concurs only allows 1 attempts. Anonymous users can only access quizzes that allows an unlimited number of attempts.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí