El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Normes d'ús

A tenir en compte

Tot el que publiques al Què Llegeixes és públic i pot ser difós a les xarxes socials. Assegura’t de no publicar-hi res que no vulguis que es faci públic!

Sobretot, sigues respectuós

Una comunitat en xarxa com la nostra es basa en les aportacions de molta gent. Siguem sempre respectuosos amb totes i cadascuna de les opinions. Els missatges grollers, maleducats, amb desqualificacions personals, intolerants, amenaçadors, irrespectuosos amb la moderació, que calumniïn persones o institucions seran eliminats immediatament i els seus autors advertits directament. Si aquesta mena de comportament esdevé reiteratiu, l’autor serà bloquejat i expulsat de la comunitat.

Si trobes algun comentari fora de to, comunica-ho immediatament als administradors del fòrum i evita la interacció.

El món anglosaxó ha inventat un missatge per alertar de la presència de sabotejadors o rebentadors de fòrum. D'això també n'hi ha als fòrums d'opinió, fins i tot en aquest! En diuen Don't Feed the Troll, o bé, DFT, que vol dir si fa o no fa: "No alimentis el monstre". El monstre és aquell que entra en un fòrum, es fa el trempat fent bons comentaris, però de sobte, amb qualsevol excusa fa una provocació. Això sorprèn a la resta d'usuaris que sense voler repliquen la provocació i el Troll ha aconseguit el que volia: rebentar el fil de discussió.

Sigues endreçat

Abans d’obrir una nou debat assegura’t mitjançant el cercador que no hagi estat obert prèviament.
Pel que fa els llibres, a partir d’ara si introdueixes un llibre que ja ha estat introduït l’aplicatiu t’avisarà i et conduirà a la fitxa corresponent per a què valoris i comentis.

Parla de llibres

Per respecte als altres usuaris i lectors, parla de llibres. Hem creat un espai, la cafeteria, on podràs tractar de temes més personals.
És important que parlis allà on et toca per edat, és a dir, no està permès formar part de més d’un fòrum. En casos excepcionals, en el cas dels nens-joves permetrem el que en diem “doble nacionalitat” però s’ha de sol•licitar expressament a alguna de les moderadores.

 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí