El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Maig: Tres presoners, Aurora Bertrana

El 2017 és l'Any Bertrana així que al Què Llegeixes dedicarem dues de les nostres lectures als dos autors protagonistes. Al maig serà l'hora d'Aurora Bertrana i Tres presoners. Si us hi voleu apuntar, ja ho sabeu: feu-ho amb aquest formulari i indiqueu "Lectura AURORA Bertrana".

Iniciarem la lectura el 8 de maig al Centre d'Arts Santa Mònica, dins el marc del cicle de la ILC "El meu clàssic", amb Mª Àngels Cabré, que impartirà una xerrada sobre el tema el dia 8 de maig. Nosaltres hi serem!

8 de maig: Tres presoners, Aurora Bertrana. Sessió introductòria

10 de maig: Les novel·les "de guerra" d'Aurora Bertrana

13 de maig: Tres presoners, una història gairebé real

15 de maig: Com explicar el després del desastre?

 

Lectura acabada
Dades de la lectura
Autor: 
Aurora Bertrana
Continguts relacionats

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Maig: Tres presoners, Aurora Bertrana"

Moltes gràcies per moderar aquesta Lectura Compartida exprés, Mª Àngels! Veig que ha sigut ben completa tot i el poc temps! yes

La veritat és que tinc moltes ganes de donar-li una ullada a l’obra de Aurora Bertrana i en quan pugui deixaré els meus comentaris a les diferents sessions de la LC.

Gràcies de nou!

Mx

P.D. Em va agradar assistir a la xerrada <<Aurora Bertrana, entre la realitat i el deisg>> i tot seguit us deixo el link de la crònica que en vaig escriure. wink

Cicle de conferències “El meu clàssic” – Mª Àngels Cabré “Aurora Bertrana, entre la realitat i el desig” (Paraula de Mixa)

En el llibre petit hi ha la bona sentència

Bé, és el primer llibre que llig de l'Aurora, encara no estic familiaritzat amb el registre lingüístic, i la veritat és que m'ha costat. En faré una segona lectura, em pareix prou interessant.