El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Per 13 raons

Autor/s: 
Editorial: 
Any d'edició: 
2010
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

en Clay Jensen, quan arriba a casa, una misteriosa capsa dirigida a la seva atenció. La capsa conté 7 cintes de casset, tot fa pensar que les ha enviat la Hannah, una companya de classe que es va suïcidar un parell de setmanes abans. Apoc a poc descobrirà les 13 raons per les quals ella ha decidit posar fi a la seva vida,13 cares que coincideixen amb les 13 persones que les han d' escoltar.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Per 13 raons"

Un llibre genial!! Molt commovedor (a mi, em va fer plorar ) i amb el que et dones compte de moltes coses...Va la pena, ha estat un dels millors llibres que he llegit! Una pena que fos curtet...

Hola noiiis:) tinc un blog, junt amb Abyx que està molt bé! És de música i si us agrada feu-vos SEGUIDORS! Aqui us deixo el link:
http://elblogdelamusicamesescoltada.blogspot.com.es/

Es un llibre fantàstic, ja que et fa reflexionar molt i en alguns capítols fins i tot plorar però s'aprenen moltes coses. És molt recomanable.

Llibre que et transporta a l'actualitat que viu el jovent, amb el tema del bowling i on reflexiones del cruel que pot ser aguna gent sense donar-se compte de les conseqüències que això pot portar a les altres persones. Recomanable llibre curt i fàcil de llegir.