El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Alex (de Pierre Lemaitre)

Autor/s: 
Editorial: 
Bromera
Traductor: 
Albert Pejó
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2011
Altres dades: 
313 pgs
Valoració dels usuaris: 
7.8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Una noia molt atractiva, de vora trenta anys, és segrestada amb violència enmig del carrer i llançada a l'interior d'una furgoneta. El persistent detectiu Camille Verhoeven només compta amb aquesta feble descripció dels testimonis, però per poder salvar-la, necessita més dades. Mentrestant, en una nau abandonada, la jove és salvatgement colpejada i exposada a una mort que sembla, cada cop més, inexorable i terrible.

Treballant contra rellotge, quan el comissari i el seu equip descobreixen el lloc on la presonera hauria d'estar retiguda, previsiblement ferida i desnodrida, no troben el que esperaven. Qui és Alex en realitat? L'enigma mantindrà Verhoeven en suspens i en direcció a un final amarg. Al capdavall, salvar la vida de la noia serà la menor de les seves preocupacions.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

El segon llibre de la saga Verhoeven, i tant inquietant com el primer, Irène.

Tal com em va passar amb el primer llibre, el llibre es llegeix en un tres i no res. La forma com explica el captiveri de la noia, el què sent, les seves pors, també sembla que siguin les teves. I la manera que té en Lemaitre de pensar en la història la fa natural, els esdeveniments evolucionen d'una forma que sembla plausible, i això té molt mèrit.

Es podria dividir el llibre en 3 històries connectades i que es desenvolupen amb tota naturalitat, amb un final que deixa inquiet.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Alex (de Pierre Lemaitre)" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!