El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Caçadors d'ombres 1. Ciutat d'Ossos

Autor/s: 
Editorial: 
Estrella polar
Il·lustrador: 
-
Traductor: 
Aïda Garcia Pons
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2010
Altres dades: 
Hi ha 9 llibres més!
Valoració dels usuaris: 
10/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Clarissa Fray és una jove de quinze anys que viu a Nova York amb la seva mare, i un dia decideix anar al club Pandemònium amb el seu millor amic, Simon Lewis. Un cop dins veu un noi d'ulls blaus que és seguit per un grup de tres joves, dos nois i una noia, que li sembla que porten armes al damunt. Els quatre joves entren en una sala privada i ella els segueix. Allà veu com el noi d'ulls blaus és assassinat pels altres tres, però en lloc de quedar estès a terra desapareix en l'aire. Aleshores, en Simon entra a la sala després de sentir un crit i, en veure-la sola i tan nerviosa, li pregunta què fa allà. Ella s'adona que en Simon no pot veure els assassins i, per tant, es disculpa i el segueix a la sala gran. Quan torna a casa troba la seva mare i en Luke, millor amic de la seva mare i a qui la Clary considera el seu pare, molt preocupats perquè ella hagi tornat tan tard, i després d'uns quants crits l'envia a dormir amenaçant-la amb no sortir la nit següent. Tot i així, ella va amb en Simon a un recital de poesia on la Clary torna a veure en Jace, un dels assassins, i quan va a parlar amb ell, ella rep una trucada de la seva mare que li diu que, sota qualsevol concepte, es mantingui allunyada de l'apartament on viuen, a Brooklyn. També li diu que ha de trucar a en Luke sens falta i dir-li que ell l'ha trobat. Ella, desesperada, intenta tornar a trucar altra vegada, però com que no rep resposta va a casa i allà és atacada per un dimoni i és incapaç de trobar la seva mare per enlloc. Sense que ella ho sàpiga, en Jace la segueix i la salva del dimoni que l'havia atacat. Després la porta a l'institut i a una església aparentment abandonada on viuen tots els caçadors d'ombres de la ciutat. Just després de despertar-se, la Clary decideix anar a buscar en Luke, i per trobar-lo necessita tornar a casa seva. Quan hi arriba troba a la seva veïna al replà intentant descobrir què ha passat a l'apartament de dalt. Mentre parlen amb ella, en Jace s'adona que la dona no és una "mundana" (com ells anomenen els humans) i quan veu que és una bruixa l'obliga a utilitzar un portal que els porti a la llibreria d'en Luke. Allà troben en Simon, que ha anat allà per trobar la Clary. En Simon i la Clary discuteixen sobre on havia anat ella i finalment troben en Luke, que està sent interrogat per dos homes del cercle. Tot i que ell assegura que no sap res sobre on es troba la copa que vol en Valentine. Els tres joves demanen a en Hodge, instructor dels nois, que els parli sobre el Cercle, associació de la qual ell va formar part durant la seva joventut, i ells li expliquen el que han descobert: que les intencions del Cercle són eliminar tots els dimonis i éssers en part dimonis, com els bruixots i els vampirs.

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Molt adictiu! Una sèrie que realment enganxa.

Hi ha una películ·la i una sèrie.

Laverita es que l'autora hasapigut donar el tocjust de romanticisme i d'acció durant tota la saga. M'ha encantat,els personatges fan del llibre un bona i agradable lectura.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Caçadors d'ombres 1. Ciutat d'Ossos"

Hola julietta183! M’agrada la teva ressenya... és curta però intensa! winkHaig de reconèixer que jo no he llegit la sèrie però n’he sentit a parlar molt bé! Tu has vist la pel·lícula? Sembla que a la gent no li va agradar massa... i ja no parlem de la sèrie! Creus que és una bona adaptació? yesno

Ens llegim!

Mx

La veritat es que la pel·lícula no es gaire bona però tampoc està malament. I de la sèrie es veritat que la gent no en parla però està bé.

~J~

 

Doncs prenc nota! yes

Per cert, tu t'has llegit tota la sèrie? Quin és el llibre que et va enganxar més de tots?

Mx

El vull llegir! El tinc a la llibreria de casa, tota la triologia! Però em falta temps...