El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Calla, Càndida, calla! Nou

Calla, Càndida, calla! Nou
Autor/s: 
Editorial: 
Cruïlla
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
És un llibre que t'enganxarà molt.
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

El llibre va sobre una nena, la Càndida que està apunt de fer  15 anys, i està farta de que els seus pares la tractin com una nena petita. A arribat l’estiu i els pares li comuniquen a ella i els seus germans, la Lucil·lia i en Gudenc ,que  passaran l’estiu a casa de l’avia, a un poble del Penedès. La Càndida només  sentir-ho es queixa, ja que ella no vol anar i els i diu als pares, ells per variar li diuen que encara no te dret a decidir. Ella, no vol que les seves amigues sàpiguen que passarà l’estiu en un poble avorrit del Penedès, ja que elles durant l’estiu s’ho passen molt bé viatjant i estant  amb nois guapos.  

La Càndida, només arribar ja veu que es un poble avorrit i que no hi ha res a fer i es proposa no sortir de casa la seva avia. Però tot canviarà i el poble tant avorrit que li semblava acabarà sent el seu poble preferit i el de les seves amigues. Un poble amb nois guapos, amables i moltes coses a fer,

Spoiler: Prem per desplegar
on tindrà un “summer love”

.

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Aquet llibre, m'ha agradat molt, es un  dels pocs llibres que m’he llegit en el qual tenia unes ganes impressionants de girar pàgina i saber que succeirà. Tot això passa ja que es un llibre que sempre et sorprèn, mai passa el que et penses que passarà. Et torna addicte. Molts cops me senti identificada ja que son situacions que e viscut. Crec que tots els joves que se’l llegeixin, els i encantarà tant com a mi.

Es un llibre que recomanaria, ja que no es fa gens pesat.

 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Calla, Càndida, calla! Nou"

Té pinta de ser molt interessant, no he clicat sobre el spoiler, perquè vull reservar-ho per quan el llegeixi, que serà aviat!

Sí, sort en tenim del botó dels spoilers! cheeky És molt important per no aixafar el final als demés!

Doncs quines ganes de saber la teva opinió quan l’acabis, Núria!! yes

Ens llegim!

Mx