El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Deu negrets

Deu negrets
Autor/s: 
Editorial: 
La Magrana (Col. La Negra)
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2010
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
8.8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Deu persones són convocades a un illot de la costa de Devon, a una mansió que té un tal Mr. Owen. Un cop tots reunits, són rebuts amb un gran sopar a partir del qual les coses només aniran a pitjor. Una veu els anuncia que han comès un crim. I la realitat acaba sent més crua que la ficció, i enmig de molta por i constants acusacions, cada un dels convidats serà assassinat. (La Magrana)

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Deu negrets"

Com tots els llibres d' Agatha Christie el vaig llegir amb molt d'interès, seguint el fil de la narració fins a saber el final, que no em va decebre en absolut.

Va ser el primer libre que vaig llegir de l'autora i no el vaig poder deixar en tota la tarda que vaig trigar a acabar-lo. Manté el mister i la tensiói fins al final.

Clàssic, enganxa des del principi. No et decebrà ni et deixarà indiferent. Per ara, per mi és el millor llibre de l'autora. 100% recomanable.

Me l'he llegit i és molt intrigant!!! Quines geanes que tenia d'arribar ja al final. Us el recomano molt!!!yes

M’alegro que t’hagi agradat, Mariona!! La veritat és que vaig arribar a passar una mica de por mentre llegia, tu no?? blush

Si t’ha agradat t’animo a que llegeixis més llibres de l’Agatha Christie, són genials!! heart

Mx

Vaig passar bastanta porblush, és que de fet, només me'l llegia durant el dia, perquè a la nit tenia por... perquè jo normalment llegeixo a la nit, i llavors aquest llibre me l'havia de llegir cap al migdia i a la nit em llegia algun còmic.

Encara no m'he llegit cap altre llibre de l'Agatha Christie, però per aquest estiu m'agradaria llegir-me el de la ratera i el de mort en el Nil i el d'Assassinat a l'orient express. Aquests són els que m'han recomanat més i tenen molt bona pinta, si me'ls llegeixo ja us comentaré què m'han semblat.

Sí! A mi també em va fer por quan el vaig llegir per primera vegada. Els tres que esmentes són dels millors, ja ens explicaràs què t'han semblat. Si després et quedes amb ganes de més, jo recomanaria Testimoni mut, Assassinats per ordre alfabètic, Cinc porquets. 

M’alegra saber que no sóc l’única! cheeky hehe Quines ganes de saber la teva opinió, Mariona Planas! Diria que Assassinat a l’Orient exprés és el meu preferit, però tots els misteris d’Hercules Poirot són fantàstics!

Jo també et recomano el recull de relats curts “Testimoni de càrrec”... és intens i sorprenent!! heart

Mx