El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Diari del Greg: Mala Sort! (8)

Diari del Greg: Mala Sort! (8)
Autor/s: 
Editorial: 
Estrella Polar
Il·lustrador: 
Wimpy Kid
Traductor: 
David Nel·lo
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2013
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Doncs és en Grec que en aquest llibre té molta mala sort i ell pensaba que depenia la seva sort d'una bola negre amb el número 8 que l'ajuda a escollir decisions.

El que més el va sobtar va ser que el seu millor amic el Rowley el va deixar penjat perque va coneixer en el llibre anterior una noieta. Es deia Abigail i doncs el Rowley ja no li feia cas al Grec. El Greg va decidir que habia de buscar més amics va arribar a la conclusió que els amics van hi venen.

També perden l'anell d'una avia seva(era molt car) i es van pasar anys buscant-lo per dintre ous de pasqua... Fins que

Spoiler: Prem per desplegar
el Grec el va trobar

a dintre d'un ou de pasqua ell va pensar de donar-ho als seus familiars però so va repensar es va amagar l'ou a l'armari de la seva mare entre 5 peluixos i va dir:- Aquí no ho trobaran i així aquest anell quan em faltin diners tindre la solució.cheeky

 

Spoiler: Prem per desplegar
Al final el Grec va tornar a ser amic amb el Rowley perque la Abigail va ser la novia del Rowley per fer enveja al seu ex i llavors van tornar. El Rowley es va posar molt trist però tot lo que li habia fet al Grec i al cap de 5 segons ja tornava a ser tot igual.
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

A mi m'agradat molt aquest llibre perque és ideal per passar l'estona és molt divertit i penso que pot agradar molt sobretot he escollit el vuit perque era el que em faltaba per llegir i és el que més m'agradat perque fa molta gracia i alhora vius moments de pique, sincerament el recomano!!!wink

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Diari del Greg: Mala Sort! (8)" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!