El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Diario de una sumisa

Diari d'una Submisa
Autor/s: 
Editorial: 
Grijalbo
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2013
Valoració dels usuaris: 
8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

¿HASTA DÓNDE ESTÁ DISPUESTA A LLEGAR UNA MUJER EN SU BÚSQUEDA DEL AMOR Y DEL PLACER? 

Sophie es una joven periodista, atractiva, inteligente, independiente y divertida. Una mujer como muchas otras si no fuera porque, en la intimidad, se siente atrapada por las emociones intensas yel placer que le provoca ser sometida sexualmente. Pero cuando James, un atractivo y exitoso agente de Bolsa del que se enamora perdidamente, aparece en su vida, Sophie se adentra poco a poco en las zonas más oscuras del placer, empujada a extremos insospechados por el hombre a quien ama. 

Una novela atrevida, provocadora y llena de emoción, basada en una historia real, que nos arrastrada al excitante mundo de la sumisión.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

 

Sophie és una noia, com diu ella de bon principi, equilibrada, que mai ha patit traumes infantils ni conflictes amb els seus pares. Té una vida normal, treballa com a periodista en un diari, cosa que fa per ella imperdonables les faltes ortogràfiques. Però en la seva intimitat, Sophie Morgan és una dona submisa. A la universitat coneix aquest aspecte de la seva vida sexual, ella necessita d’una figura dominant per gaudir del plaer més íntim. Durant la seva experimentació cap el sadomasoquisme Morgan manté tres relacions on arriba a tocar els seus límits i veure fins a quin punt és capaç de deixar-se dominar per algú. Però quan apareix James, un home atractiu i intel·ligent, tot canvia: ell pot fer que ella s’humiliï tant que sobrepassi els seus propis límits, no obstant això, tota la humiliació i dolor que li fa en la seva intimitat, no li impedeixen enamorar-se’n.

Des del meu punt de vista, la novel·la està molt intensa. El llibre m’ha semblat d’allò més entretingut, no el podia deixar de llegir. M’ha fet esgarrifar en algunes escenes amb el dolor i la humiliació que sentia la protagonista quan practicava les seves relacions submisa/dominant, ja que per una banda podies sentir les seves ganes de marxar, de fugir i no deixar-se sotmetre’s d’aquella manera, però per altra banda veies com ella realment gaudia d’aquella manera tant violenta.

En la seva novel·la, Sophie Morgan ens revela de ben a prop una experiència personal. A  les últimes pàgines del seu diari la autora ens  diu “Hacer daño a alguien que lo quiere es un acto de bondad catartico” i allà ens mostra que realment vol tronar una relació d’amor on el sadomasoquisme és un ingredient més, però no l’únic important.


 

 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Diario de una sumisa"