El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Did I mention I love you?

Did I mention I love you?
Autor/s: 
Editorial: 
Cross Books
Gènere literari: 
Any d'edició: 
30 d’abril del 2015
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Una noia normal d’Oregon. 

Un viatge a Los Angeles per conèixer la nova família del seu pare. 

Un germanastre problemàtic i molt atractiu. 

Molta tensió i un amor desesperadament irracional. 

Arriscat a enamorar-te del noi equivocat. 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Aquest llibre me’l havien recomenat molte persones abans de jo llegir-me’l. I la veritat, es que totes les recomana avions eren poques per lo bò que es aquest llibre. T’enganxa fins al final i quan te’l acabes et vols llegir el següent (és una trilogia: love you, need you, miss you). Em vaig llegir aquest llibre en tres dies. Molt addictiu, bonic i recomanable. 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Did I mention I love you?"

Jo em vaig llegir aquest llibre, i he de dir que opino el mateix que vostè, ja que a mi em va encantar el llibre. {spoiler} el romanç entre el Tyler i la Eden et manté enganxat fins al final del llibre i quan te'l acabes et vols llegir el següent lo més aviat possible. 

Crec que aquest llibre esta molt ben fet, ja que t'atrapa desde un començament i després et va enganxant cada vegada més fins que després no pots parar de pensar en un altre cosa. Crec que es un grandíssim llibre. I també recomano els altres dos de la trilogia (Need you i Miss you).

Molta gent que conec s han llegit aquest llibre i tothom mel recomana. Cada vegada tinc mes ganes de llegirlo. Espero que el dia que el llegeixi m agradi! Sino... us hi fare saber!!

Hola CelRogent!

Doncs sí, a un club de lectura en el que participo conec més d’una noia que s’ha enganxat a la col·lecció, però també sé d’altres a qui no els agrada gens... Si ets fan de la novel·la romàntica potser t’atraparà. Com has dit, ja ens comentaràs què tal! wink

Bones lectures!

Mx