El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Divergent.

Divergent.
Autor/s: 
Editorial: 
Fanbooks
Traductor: 
Aïda Garcia Pons
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2011
Altres dades: 
S'ha fet una pel·licula del llibre, que ha sigut molt famosa
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La novel·la es basa en un Chicago distópic. La gent, en comptes de classificar-se per raça o nacionalitat, es classifica segons la seva personalitat. Hi ha cinc faccions: Abnegació, (altruistes) Franquesa, (sincers) Amistat, (pacífics) Interpidesa, (valents) i Erudició (intel·ligents)

Cada any, se celebra una cerimónia on, els adolescents de 16 anys han d'escollir una nova vida. Poden quedar-se en la facció materna o marxar a una altra que els hi agradi més. 

La Tris, la protagonista, ha de decidir. Seguirá a Abnegació amb la seva estimada familia o donará un canvi radical a la seva vida?

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Aquesta novel·la, va ser la segona que em vaig llegir en la meva vida. Pot semblar molt llarga, si mires el seu gruix però, realment, t'enganxa molt ja que hi ha molta acció i et quedes amb ganes de saber que passará. Per tant, no es triga massa en llegir. 

La trama del llibre és molt bona. Com he dit anteriorment, t'enganxa i això és una cosa que es valora positivament. Els personatges, al llarg de la narració van canviant. La seva manera de pensar, d' actuar. 

Spoiler: Prem per desplegar
un exemple és la Tris, que va a Interpidesa. Es fica en molts embolics, cosa que no s'espera d'algú que provè d'Abnegació. Al final de la novel·la pots veure que és una noia diferent a la que coneixes al principi.

Está ben detallat, de manera que mentre vas llegint t'ho imagines tot 

Spoiler: Prem per desplegar
No és recomanable fer-ho en la part en la que en Peter clava un ganivet de mantega a l'ull d'un noi ;)

 

Crec que una de les parts que més m'agraden és quan la Tris coneix més a en Quatre 

Spoiler: Prem per desplegar
sobretot el que suceeïx desprès de que l'Al es suïcidi

Sí, Quatre, com el número. 

Spoiler: Prem per desplegar
es diu d'aquesta manera perque te quatre pors

Allá es quan tot comença a desenvolupar-se. Tant els personatges com la història.

Sincerament, és un dels meus llibres preferits. Me l'he llegit set vegades i en cap d'elles m'he cansat de fer-ho! Et dóna una altra visió del món i de com podria ser d'aquí a molts anys, quan no ho puguis presenciar.  El recomano a tothom, no crec que us en penediu de llegir-lo!smileykiss

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Divergent."

Hola! si  jo també em vaig llegir Divergent i em va agradar molt , de moment és el meu preferit perquè l'he llegit moltes vegades i mai me cansat de llegir-loheart

Hola , jo no m'he llegit aquest llibre,peró m'ha semblat molt entretenit i interesant el teu resum. Espero llegirme aquest llibre proximament !

Hola , jo no m'he llegit aquest llibre,peró m'ha semblat molt entretenit i interesant el teu resum. Espero llegirme aquest llibre proximament !

Hola, jo també me l'he llegit i si que és veritat que t'enganxa molt! Sempre et quedes amb les ganes de saber que és el que passarà i gracies a això ara és un dels llibres que més m'agraden!!

Ara vaig a buscar-lo i em podaré a llegir-lo!!laugh