El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Divergent de Veronica Roth

Divergent de Veronica Roth
Autor/s: 
Editorial: 
Fanbooks
Traductor: 
Aïda Garcia Pons
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2011
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

En Chicago la humanitat ha estat en perill d’extinció a causa de tantes guerres. Però ara es tot diferent ara la societat està dividida en 5 faccions: Abnegació ( que valoren l'altruisme), Franquesa (que valoren l'honestedat), Intrepidesa ( els valents i van en contra de la covardia), Erudició (els intel·ligents ) i Amistat ( els pacífics).

Quant Beatrice compleix 16 anys a de anar a fer la prova per poder triar la facció que es dedicara per la resta de la seva vida.

Spoiler: Prem per desplegar
Durant la prova descobreix que és divergent, el qual no li podrà dir a ningú que es divergent perquè si no posara la seva vida en perill.

El final del dia Beatrice ha de decidir si quedar-se amb la família o anar-se cap a la seva facció corresponent.

Spoiler: Prem per desplegar
Ella al final tria Intrepidesa al qual s’enamora del seu instructor i s’ha de esforçar-se molt perquè no li fessin fora de la facció ni que li descobreixin el seu secret ja que la poden matar.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Divergent és el primer llibre de la trilogia que pertany: Divergent, Insurgent, Lleial. A part d’aquests llibres hi ha un altre que es Quatre, però aquest no segueix la història. Divergent és un dels llibres que més m’agrada ja que mescla molts estils com ara aventures, romàntic..., que acostumen a agradar els joves.

Aquest llibre l’he llegit perquè m’ha l’han recomanat molt i ara es un dels llibres que més m’agrada. Per fora sembla que és molt llarg però en realitat es ràpid de llegir perquè t’enganxa i a mi personalment des del principi m’he enganxat en ell i es un d’aquells llibres que és difícil de parar de llegir. Finalment el recomano molt per tots els motius anteriors i també perquè es un bon llibre.

 

 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Divergent de Veronica Roth"

Pel que has explicat sembla un llibre interessant, encara que a mi personalment, no es que m'agradin molt aquest estil de llibres on hi ha amor, però si es tal com dius, que t'ha enganxat, i que en si és molt emocionant, ja mateix vaig a la llibreria a comprar-lo!!

Hola Tània Divergent a part de ser una petita història d'amor lo que destaca en aquest llibre son les aventures que tindrà la protagonista per poder sobreviure

Spoiler: Prem per desplegar
i mentenir el seu secret

.

ESPERO QUE TE'L LLEGEIXIS PERQUÈ ÉS MOLT BONA LA HISTÒRIA AMB AVENTURES,MISTERI,AMOR... I JA VEURAS COM T'ENGANXARÀS EN ELL^-^

Hola!! Sembla un llibre molt interessant de llegir a més la temàtica de la historia es força entretinguda. M'han recomanat molt aquest llibre. Potser per estiu me'l llegeixo. ;)

Hola!!!Segurament quant te'l llegeixis t'agradarà molt i també si el vols en versió pelicula també hi ha,encara que la veritat jo prefereixo molt més el llibre que la película`^-^´

Holaaa! Sí, ja veureu que al QL hi ha una pila de fans de Divergent! cool Us heu llegit tota la saga? Quines ganes de saber la vostra opinió! yes

Mx

holaa! sí jo m'he llegit tota la saga i m'encantat, encara que la veritat el final no es el que esperarba laugh

Hola nawal.bouallala!

Hi ha molts fans de Divergent que m’han dit el mateix... A tu com t’hauria agradat que acabés?  Recorda fer servir el botó d’spoiler, que sino xafarem el final als demés cheeky hehe

Per cert! Sabies que Veronica Roth ha escrit una bilogía? enlightened El primer títol es diu “Les marques de la mort” i ara acaba de sortir el segon, “Destins dividits” Aquí pots llegir les fitxes a la Biblioteca del QL:

http://www.quellegeixes.cat/llibres/les-marques-de-la-mort

http://www.quellegeixes.cat/llibres/destins-dividits

Mx