El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Drácula...

Drácula
Autor/s: 
Editorial: 
PENGUIN
Il·lustrador: 
Jae Lee
Traductor: 
Mario Montalbán
Gènere literari: 
Any d'edició: 
1897
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Tot comença quan Jonathan Harker, un jove agent inmobiliari, ha d'anar a Transilvania per acabar la feina que li va quedar pendent al seu copany, el senyor Hawkings el qual era d'acabar de comprar unes propietats a Londres per Dràcula. A aquest li encanta Londres i li agrada que li expliquin coses de la ciutat. En un principi l'estància de Jonathan es ''normal'', però a mesura que passen els dies comença a adonar-se de l'estrany que era el seu amfitrió, per exemple una característica que el representava és que tenia les dentas afilades o per exemple no es reflectia al mirall. El que al principi era que Dràcula fos amable amb el seu invitat va començar a desapareixer. Cada cop s'anava tornant més despreciable, despiadat... fins al punt de que fa presoner al seu invitat. Li proibeix entrades que al principi tenia permeses, cada cop que escribia una carta al senyor Hawkings o a la seva promesa Mina, Dràcula les llegia per veure que era el que havia escrit... 

Spoiler: Prem per desplegar

Al final Jonathan aconsegueix escapar del castell però és ingressat en un centre perquè es pensen que està boig, llavors la seva promesa decideix anar a veure al seu promés per veure si estava bé, si no havia perdut el seny... A més que estva ansiosa perquè el seu promés arrivés.

Mina, l'amiga de Lucy està esperant l'arrivada del seu promés. Decideix anar a casa de Lucy i quan tingués notcies de Jonathan doncs aniria amb ell. A la Lucy li passen una serie de coses que ni el seu promés, Arthur, ni el doctor John Seward, ni ningun altre amic d'aquests que fos licenciat en doctoria pogués explicar. La Lucy a part de ser sonàmbula, té un problema que ni ella sap, que hi ha algú o alguna cosa que fa que cada cop que és lleva al matí la deixi més debilitada. 

Sempre li han de fer transfusions de sang perquè no es mori, perquè es lleva tan dèbil que a penes pot respirar, o incorporar-se del llit, a més el seu tó de pell es torna de color blanc lilós... i com és tant important per les persones que l'estan cuidant es diuen que no es poden permetre que aquesta donzella mori...

 

 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Jo crec que aquest llibre és una passada! 

Sempre et deixa amb un sentiment de tensió i no només això; sinò que cada cop que vols parar per fer un descans, o perquè has d'anar a dormir, o el que sigui, no el pots deixar de llegir perquè és començar-lo i no poder parar!!

En aquest llibre hi ha molts moments de misteri, de terror (sempre quan apareix el famossíssim Dràcula...) d'amor en alguns moments, si t'agraden els llibres d'aquest estil no esperis més, aquest llibre es tot teu!!

 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Drácula..." encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!