El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El bolígraf de Higgs

El bolígraf de Higgs
Editorial: 
Animallibres
Il·lustrador: 
n/c
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2017
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

L’Eric Bosó ( la primer sorpresa és el cognom) és un noi “totxo” amb els estudis ,encantat i calamitós quan es  relacionar amb  altres persones, excepte amb l’Alexandra ,una companya de classe. Un dia un avi en el metro li regala un bolígraf de la marca HIGGS .La seva vida canvia de cop i volta. Res serà com  abans,tindrà un poder enorme, però tot gran poder  requereix d'una gran resposabilitat. El seu mon canvia sense que ho pugui controlar i al final el protagonista se’n donarà compte que res és el que sembla i que la física té una explicació per a gairebé quasi tot...o per a tot.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

"Un gran poder connlleva  una gran responsabilitad,us sona ?qui ho va dir??  No m'en recordo,però aquest és el fil conductor del llibre i fa que t'enganxis a la història ,fent interessant l'aparició dels bosons de Higgs (malgrat sembli mentida)i el seu suposat poder sobre la matèria. L'explicació és entendible ,ja que no la explica un físic teóric, sinó un escriptor, i això és d'agrair.Els personatges no estàn gaire desarrollats, es d'entendre degut a la llargària del llibre,però això ho justifica l'autor al explicar que solament tenen la vida que ell mateix s'ha inventat.Un llibre recomanable,fins i tot per als que no els hi agrada els temes científics. A vegades quan ets jove et fas moltes preguntes, i al llegir el llibre et dones que la pregunta original i mare de totes les demès és  : “quin és el sentit de la vida.?”.L'autor aconsegueix que dediquis un minut de la teva vida a meditar sobre "el sentit de la vida",ja per això compleix amb escreix amb l'objectiu del  llibre.

 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "El bolígraf de Higgs"

Jo.

Uau! M’ha encantat la teva ressenya Alejandro Garrido! wink Moltes gràcies per la teva recomanació! Sabíeu que va quedar finalista als Premis Protagonista Jove d’aquest any? yes

Jo no l’he llegit, però conec l’escriptor, Ruben Montañá, i em va emocionat un altre llibre seu que es diu “La nena de l’arbre”... súper recomanable! El coneixeu?

http://www.quellegeixes.cat/llibres/la-nena-de-larbre

Mx