El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

EL COLOR DEL SILENCIO

EL COLOR DEL SILENCIO
Autor/s: 
Editorial: 
Rocaeditorial
Il·lustrador: 
Sophie Guët
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2017
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Helena Guerrero es una artista de renom internacional, conneguda per les ombres que invadeixen els seus quadres i que, aparentment, reflexen un misteri del seu passat que ningú ha sabut mai explicar.

Ara, després de molts anys de aalunyament, una teràpia psicológica anomenada "constelació", una noçe familiar, i un e-mail del seu germà polític oferint-li informació, la porten de tornada a Madrid des de Austràlia, a on hi viu.

A l'arribar es troba també amb unes caixes a on la seva Mare, abans de morir, hi ha deixat fotografies i documents que podrien explicar l'assesinat de la seva germana Alícia el 1969.

Juntament amb la seva parella, en Carle, Helena viatgerà a Rabat, a La Mora, l'antiga casa familiar, al maravellós jardí que guarda les ombres del passat i les terríbles respostes a les preguntes que l'han acompanyat tota la seva vida.

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

ILLES CANÀRIES, 16 de Juliol de 1936. - Una mort que obrirà les portes al cop d'Estat i a la Guerra Civil Espanyola.

RABAT, MARROC, 20 de Juliol de 1969 - Una festa en el Jardí d'una antiga mansió. Un assesinat que quedarà sense resoldre i destruirà una família.

MADRID, Época Actual - Una dona busca respostes a el que va passar.

 

Novel·la interessant que desvetlla práctiques fraudulentes a les Dones dels Soldats Republicans que tenien fills, i que els hi teien per donar-los a famílies feixistes.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"EL COLOR DEL SILENCIO" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!