El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El gat negre i altre relats

El gat negre i altre relats
Autor/s: 
Editorial: 
Barcanova
Traductor: 
Josep Vallverdú
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2001
Altres dades: 
255 pàg
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Aquest relat tracta d'un home que de petit els seus companys el tractaven malament perquè era molt amable.

 

De gran, es va casar i va viure amb la seva dona fins al final. Aquest home es va casar jove, també convivia amb animals: un gos, peixos, de colors, conills, un mico i un gat. El gat s'anomenava Plutó, que era el seu preferit de tots els animals que tenia, fins que poc a poc li va anar canviant el caràcter i es va tornar insoportable.

Un dia, va arribar a casa borratxo i marejat i li va agafar un atac de ira, amb aquell atac de ira, va pegar al seu gat i li va arrecar un ull. Des d'aquell dia el gat ja no s'atrevia a aproparse a ell i marxava quan el veia. Al cap d'un temps va tornar a atacar al gat, però aquest cop el va penjar del coll a la branca d'un abre. A la mateixa nit, quan va arribar a casa, es va trobar un incendi i el gat va quedar atrapat dins el foc. amb la única paret que es sostenia i havia una taca grossa i negre que resultava ser un gat, era igual que Plutó.

Durant un temps no li va fer res, pero sempre tenia aquelles ganes de matar-lo. Un dia va baixar al soterrani amb una destral amb ganes de matar al gat, pero la seva dona li va voler impedir.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

En la meva opinio aquest relat m'ha agradat molt, perquè tracta sobre el terror i el misteri, són dos temes que personalment m'agraden molt. El que m'ha agradat més ha sigut que en aquest relat des de un principi t'enganxa i el seu final és sorprenent i inesperat. En canvi els altres relats no són tan interessants i costen més d'entendre. En conclusió recomano aquest llibre, sobretot el relat del gat negre perquè és molt entretingut i interessant.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"El gat negre i altre relats" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!