El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El gran libro de los artefactos de Harry Potter

Autor/s: 
Editorial: 
Norma
Il·lustrador: 
-
Traductor: 
Ernest Riera
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
-
Valoració dels usuaris: 
10/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Gràcies a aquest llibre podràs descobrir tots els secrets amagats darrere les pel·lícules de Harry Potter.  Sobertot com van construir els diferents objectes màgics: escombres voladores, diaris i revistes, productes de broma dels bessons Weasley, varetes màgiques, llibres que mosseguen, estatues de pedra, invents màgics, menjar, cartes... Amb un gran nombre de fotografies i il·lustracions, els dissenys de cada objecte, els materials, els decorats de les escenes... Un llibre curiós i entretingut que us farà veure Harry Potter més autènic i interessant. El gran llibre dels artefactes us farà descobrir coses noves del món màgic de Harry Potter.cheeky

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Personalment aquest llibre m'ha sorprès i m'ha motivat molt, la veritat és que val la pena, us quedareu flipant! Jo quan me'l vaig llegir m'hi vaig enganxar, és una altra manera de descobrir el món màgic. I també et motiva perquè parla de la gent que es va anar dedicant a crear els decorats o els objectes màgics, que han acabat essent molt importants. Si sou uns "friquis" de Harry Potter, aquest és el llibre adequat, de tot el que surt a les pel·lícules, n'acabareu coneixent fins a l'últim detall.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "El gran libro de los artefactos de Harry Potter"

Que guai!! Moltes gràcies per afegir-lo a la biblioteca del QL, Escarola, aquest llibre no el coneixia! yes

Estic completament d’acord amb tu, segur que a molts fans de Harry Potter els encantarà!

Així doncs... quin ha sigut el teu artefacte preferit? Quin t’agradaria tenir? Jo crec que les ulleres de la Luna Lovegood són molt divertides!cheeky

Mx

Osres Mixa! A mi també m'encanten les ulleres de la Luna!!surprise

Però també m'agraden molt el mirall de Gised, el rellotge de la família Weasley o el llibre monstre dels monstres!!

Hola Escarola!!!
Quan vaig llegir a un dels llibres com funcionava el rellotge dels Weasley, vaig desitjar tenir-ne un! Es molt útil i curiós!

 

uaaaau! Jo també!! Trobo que la J.K. Rowling té molta imaginació... per arribar a imaginar-se aquestes coses has de ser molt creatiu no? M'encantaa, és genial!

Ostres! I no et faria por tenir el llibre monstre dels monstres, Escarola? surprise Jo no podria deixar de mirar sota el llit per si s’amaga allà i em mossega!! cheeky

I sí, la majoria dels artefactes Weasley són molt guais cool

Mx

Des de fa poc que m'he enganxat a Harry Potter i ara estic llegint el quart (Harry Potter i el calze de foc), que estic a punt d'acabar. A les llibreries i llovs qualsevols on hi venen llibres sempre busco què tenen de Harry Potter, però aquest llibre no l'he vist mai enlloc. Així doncs, m'agradaria saber com és, si es pot saber quan sol valdre... Ja que el meu sant és aprop i potser el podria demanar com a regal .. També m'agradaria saber algun lloc on el venguin.
Moltes gràcies QL!!!

Hola MarionaJX! Doncs pel que he pogut veure, és el quart volum publicat sobre la creació de les pel·lícules de Harry Potter i el tenen en stock a la Casa del Llibre per 39.95€.

Aquí et deixo les fitxes del llibre que he trobat wink

Casa del Libro

https://www.casadellibro.com/libro-el-gran-libro-de-los-artefactos-de-harry-potter/9788467923131/3114539

Norma Editorial

http://www.normaeditorial.com/ficha/9788467923131/el-gran-libro-de-los-artefactos-de-harry-potter/

Amazon

https://www.amazon.es/Gran-Libro-Artefactos-Harry-Potter/dp/846792313X

I felicitats avançades pel teu Sant! yes

Mx