El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El llibre del Rei Artús

El llibre del Rei Artús
Autor/s: 
Editorial: 
Leartes
Gènere literari: 
Any d'edició: 
1985
Altres dades: 
139 págines
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

El llibre del rei Artús (Howard Pyle)

 

Aquest llibre principalment parla sobre una llegenda que possiblement tots coneixeu es la Historia del rei Artús i dels seus cavallers, Artús, el rei-cavaller es un personatge heroic. Des de un bon principi de la historia es un noi que ajuda el seu germà i per tenir que agafar una espasa que li demana el seu germà al mig d’una batalla, el porta a ser un dels millors reis de Bretanya.

 

Tot comença amb unes visions que te el mag Merlí amb que el rei Úter rebria uns mal de caps i i violentes suors que li causaran la mort. Aleshores entre els dos decideixen posar una espassa en una roca de mabre, la qual serà molt difícil treure-la i la persona que la tregui seria el legitim i següent rei de Bretanya.

El germà d’Artús estava fent una batalla i aleshores va perdre l’espassa i va cridar al seu germà «Artús» perquè li anés a buscar una espassa en aquest moment es quan ell va veure que un vigilants s'apartaven d’una espassa que estava en una roca de mabre i va decidir anar-la agafar per donar-li al seu germà, 

Spoiler: Prem per desplegar
ell amb tota la tranquil·litat va agafar la espassa d’aquell
Spoiler: Prem per desplegar
marbre i li va portar al seu germà

. Ell no sabia que aquella espassa havia estat estirada per molta gent que no l’havia pogut treure i quan es descobrís que 

Spoiler: Prem per desplegar
ell havia tret l’espassa seria el legitim re

i. Quan es va descobrir,  es

Spoiler: Prem per desplegar
Artús

 va tenir que treure moltes vegades l’espassa d'aquella enclusa perquè tot el món pogués veure 

Spoiler: Prem per desplegar
que era [spoiler]ell[/spoiler

] el noi que havia tret la espassa i que no era mentida. A partir d’un moment que el van nombra oficialment rei de Bretanya. A partir d'aquest moment li van succeir moltes coses però el que si que s'assegura es que va ser un dels millor reis de Bretanya, tothom estava molt unit i tots junts superaren murs que se'ls posen davant.

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Recomano Llegir aquest llibre

 

Aquest llibre ma agradat ja que es una de les histories que el teu pare o mare et van explicar quan erets petit i no sabia que tot havia sortit d’un llibre, això ma fet recordar moments molt bonics. El llibre te una estructura que ma agradat molt està molt dividida i aquest fet a també m'agrada perquè pel meu gust es mes fàcil per poder entendre el llibre. El estil de aventures i amb tanta fantasia m'agrada molt perquè li dona mes oportunitat al autor a inventar coses i fantasies que poden acabar sent molt boniques i queden perfectes en questa historia. Per exemple el fet de que i hagi un mag que pot de sobte posar una roca de mabre amb una espassa davant de la Catedral, que el 99% de les persones no poden treure doncs em sembla un fet molt original.

 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"El llibre del Rei Artús" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!