El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El Llindar de l'Eternitat

El Llindar de l'Eternitat
Autor/s: 
Editorial: 
Rosa dels vents
Traductor: 
Jordi Puig Martínez
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2014
Valoració dels usuaris: 
7.7/10
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Després de La caiguda dels gegants i L'hivern del món arriba el final de la gran història de les cinc famílies que s'han entrellaçat al llarg del segle xx.L'any 1961, Rebecca Hoffmann, professora a l'Alemanya de l'Est i néta de lady Maud, descobrirà que la policía secreta la vigila. Mentre, Walli, el seu germà petit, somia fugir a Occident per convertir-se en músic de rock.D'altra banda, George Jakes, jove advocat que treballa amb els germans Kennedy, és un activista del moviment en defensa dels drets civils dels negres als Estats Units. Participarà en les protestes dels estats del sud i en la marxa sobre Washington liderada per Martin Luther King.A Rússia, les inclinacions polítiques enfronten els germans Tània i Dimka Dvorkin. El noi es converteix en una de les joves promeses del Kremlin, mentre que la seva germana entrarà a formar part d'un grup activista que promoula insurrecció.Des del sud dels Estats Units fins a la remota Sibèria, des de l'illa de Cuba fins al vibrant Londres dels anys seixanta, El llindar de l'eternitat és la història d'aquelles persones que van lluitar per la llibertat enmig del conflicte titànic entre els dos països més poderosos del planeta.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "El Llindar de l'Eternitat"

Al nivell dels altres dos. Com a amant de la novel·la històrica l'he trobat molt bo. Totalment recomenable

Excelent. Tercer llibre de la trilogia que crec que supera si es possible als dos anteriors. Molts personantges amb diverses histories totes elles mol interessants que reflexen diferents moments històrics.        

Acabo de llegir "El umbral de la eternidad" de Ken Follet, la tercera part de la trilogia sobre el segle XX. Trobo que la Història li escriu el guió del llibre, ja té la feina mig feta, només cal documentar-se una mica. Els personatges els trobo bastant "planets", i a més alguns temes els tracta amb molta profunditat i d'altres els passa per sobre com si res... En qualsevol cas es llegeix ràpid però s'ha d'agafar amb ganes perquè és un bon "totxo"!!!