El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El misteri dels ballarins. Estel de Plata

El misteri dels ballarins. Estel de Plata
Editorial: 
Vicens Vives
Il·lustrador: 
Tha
Traductor: 
Albert Torrescasana
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2011
Altres dades: 
Activitats: Jesús Jimenez Reinado
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Aquest llibre explica dos histories, la primera es la del misteri dels ballarins que tracta sobre una nova investigació de Sherlock Holmes i Watson, aquesta vegada han de resoldre un enigma que arriba en forma de notes a la casa d’Elsie i Hilton Cubitt. Sherlock desxifra el significat de les notes.

Spoiler: Prem per desplegar
Poc més tard Hilton Cubitt mor i Elsie està ferida es aleshores quan Sherlock arriba a la conclusió era el senyor Slaney, un antic noví d’Elsie que havien estat promesos abans de que ella es marxes per allunyar-se d’ell.

L’altra historia es la d’Estel de Plata, que explica una historia sobre un caball de carreres(Estel de Plata) que està segrestat i John Straker, el seu amo es assassinat. Els inspectors del poble consideren que ja tenen a l’assassí però aleshores Sherlock pensa el que ell faria en cada situació i es així com troben a l’autèntic assassí.

Spoiler: Prem per desplegar
Arriben a la conclusió de que el cavall es el que a assassinat a Straker i després s’ha escapat fins a la finca d’uns veïns on l’han mantingut amagat.
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Considero que aquest llibre aconsegueix el que vol, que es agafar intriga al lector i fer que no pari de llegir. A mi personalment m’ha agradat molt perquè tracta sobre investigacions que es resolen al final del llibre. Un altre aspecte a destacar es que gracies a les hipòtesis de Sherlock els casos semblen més simples del que en veritat podrien ser.

És un llibre molt recomanable a tota aquella gent que els hi agrada resoldre els misteris mentre estan llegint i al final comparar el que tu pensaves amb la veritat. El llenguatge que utilitza es fàcil d’entendre, tot i així hi ha paraules complicades, però després estan resumides a baix.

 

 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "El misteri dels ballarins. Estel de Plata"

M'ha agradat.

Sempre m'han agradat mes els llibres de misteris, aventures, i enigmes.

I aquest llibre crec que és més d'enigmes, i apar crec que és bo perqué es de Sherlock Holmes

Em sembla un llibre una mica complicat perquè és molt lios,explica dos histories,peró sembla interesant,bon trebal Carla!!!