El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El Misteri Dels Set Gols En Pròpia Porta

El Misteri Dels Set Gols En Pròpia Porta
Editorial: 
Cruïlla
Il·lustrador: 
Enrique Lorenzo
Traductor: 
Lluïsa Moreno Llort
Gènere literari: 
Any d'edició: 
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

L’equip de futbol 7 de l’escola Pla de Dalt no és només un equip de futbol. És molt més, són els Futbolíssims: han fet un pacte i res ni ningú els separarà mai. Passi el que passi. Així que, quan van a un campionat internacional amb els millors equips del món i els rivals comencen a fer-se gols en pròpia porta, els Futbolíssims comencen a investigar.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Desde el meu punt de vista és un llibre que enganxa molt i el pots llegir tinguis la edat que tinguis. Llegiu-lo!! Aquest llibre jo el vaig llegir ja fa uns anys i hem vaig sentir atret per llegir el llibre desde el primer moment. Quan hagis acabat aquest, tindràs ganes de llegir-te la resta de llibres d'aquesta colecció.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "El Misteri Dels Set Gols En Pròpia Porta"

Aquest llibre hem va agradar molt i penso que tota la saga es molt guai i divertida. Penso que son molt fàcils de llegir i que tenen molt bones històries. Es un llibre molt fàcil de llegir per totes les edats perque hi ha moltes fotos i la lletra es molt generosa. Es un llibre amb un ritme ràpid de llegir. Si us agrada llegir la comèdia aquest es el teu llibre. També han fet una pel·licula pero com que no m'he la he vist no puc opinar.