El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El món genial del Tom Gates

Autor/s: 
Editorial: 
Brúixola
Il·lustrador: 
Liz Pichon
Gènere literari: 
Valoració dels usuaris: 
10/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

El Tom, últimament, no està atent a classe, per molts motius. Un d'aquests és perquèbusca la manera de xinxar a la Dèlia, la seva germana. Un altre, és perquè vol saber quin tipus de galeta li agrada més... ETC! 

I molt, molt més!

I si descobreixes TOTS els altres motius??? 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

El Tom Gates, uff! El Tom és d'aquells personatges que et fan riure tant i tant! Hi han molts dibuixos, grans i molt divertits. Són originals, sens dubte, i la lletra és grossa i original també!

No es gaire llarg, ni que sigui gruixut amb dos o tres dies s'acaba amb facilitat i no té complicacions.
Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "El món genial del Tom Gates"

Hola lectors!
Fa dos anys molts dels meus amics i amigues llegien llibrrs del Tom Gates. El que m'agradaria saber és fins a quina edat està recomanat, és a dir, si el llegís algú de 15 anys, li agradaria? O és millor per nens i nenes de 9 o 10 anys?

Bona pregunta, MarionaJX! Pel que he pogut veure està recomanat per entre 9 i 12 anys però jo crec que els llibres no tenen edat! Cada lector és un món i el que compta és llegir allò que t’agrada, tinguis l’edat que tinguis, no creus? heart

Per cert! Vindràs a la III Trobada de Joves Lectors que organitza el QL a Barcelona? Ens ho passarem la mar de bé! cheeky

Mx

Hola a tot!!!

Tom Gates es una col·lecció de llibres que m'han agradat molt. A mi no es que m'agradi molt llegir pero aquests llibres m'han ajudat a enganxar-me a la lectura i a llegir mes. Son molt divertits i et fan passar una molt bona estona. Us el recomano a tots aquells que no els hi entusiasma llegir. 

 

El que expliques em sembla fantàstic, julia_campana!! heart

Me n’alegro molt que t’hagi agradat aquesta col·lecció! Quin és el teu personatge preferit?

I benvinguda al QL! Espero llegir-te molt per aquí wink

Mx

Aquest es un llibre que opino que es una molt bona forma per fer riure als lectors i que passin una bona estona llegint. A mi m'ha entretingut molt, no soc una persona que m’agrada molt llegir, però quan llegia aquest llibre estava molt tranquil i em permetia passar bones estones.

Moltes gràcies per deixar el teu comentari, Nil! M'encanta el que ens expliques... Visca Tom Gates! cool

Ah! Tal i com li vaig preguntar a la julia_campana... quin és el teu personatge preferit? Et sents identificat amb en Tom? cheeky

Mx