El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

EL MONASTERIO MALDITO

Editorial: 
EDHASA
Traductor: 
Leonardo Domingo
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2002
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
7/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

El 1948 el diplomàtic i sinóleg Ribert H. Van Gulik va trobar un serie de téxtes anteriors al Segle XVIII en els que es narraven diferents misteris sense resòldre situats en diferents punts de la Xina en el Segle VII. A partir d'aquest material y de l'existència histórica del jutge y diplomàtic Jen djieh Di ( 630 - 700 d. C. ), Van Gulik creà un dels cícles de misteris més divertits i emocionants mai més escrits.

El Monaterio maldito, un lloc de retiro al que l'atzar condueix al jutge DI, es converteix en l'inquietant escenariade les seves investigacions.

Si la primera entrega d'aquesta sèrie es caracteritzava per per a la combinació de recreació histórica, enígmes i erotisme, en aquesta se li afegeigen unes estimulants dóssis de violencia i terror de la millor ley.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Tot això passa en una sola nit de tormenta forta a dins d'un monasteri maleït. Passada una funció de Teatre y Màgia. Juntament amb 2 assesinats més y intents fallits, que li donen un to de misteri a resoldre que enganxa de mica en mica. Un pel eròtica en alguns moments, però que resulta interessant en tots els seus conceptes.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"EL MONASTERIO MALDITO" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!