El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El rastre blau de les formigues

Autor/s: 
Editorial: 
Quaderns Crema
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2014
Valoració dels usuaris: 
10/10
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

El rastre blau de les formigues és un llibre d’aforismes que m’ha entusiasmat. D’una manera concentrada, pròpia d’aquest estil, sembla que l’autor Ponç Pons ens ha deixat una síntesi  d’ell mateix. A vegades he dubtat si El rastre blau de les formigues era una metàfora per expressar l’essència del mateix autor. Una essència que, de ser certa la impressió que he rebuda, ens deixa entreveure una persona dolça, assenyada, profunda i sensible.  Però això són sensacions meves després d’haver llegit el llibre i demano perdó a l’autor per la gosadia d’imaginar-lo.

Si teniu certa malencolia d’ànima, o bé si voleu entrellucar una altre forma de vida possible, no deixeu de llegir aquest llibre. En Ponç Pons hi barreja pensaments profunds, sensacions i qualque fina crítica de tan en tant. Us en transcric un, potser no és el millor però m’ha semblat prou representatiu.

 

“M’han vist caminar pel bosc

- Vostè ¿què també cerca esclata-sangs?

- No, jo cerc versos”

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "El rastre blau de les formigues"

Mira quina casualitat . Vaig osar la coberta del llibre  a una de les diapos d'un power point per a la Pac 4 de la història de la llengua catalana. La veritat és que vaig voler que hi hagués representació de Catalunya València i Mallorca i perquè no m'hi cabien més. Després del teu copmentari i ara mateix que estic llegint força poesia em vindrà molt de gust llegir-lo

Maria Jesús

Crec que no te decebrà però és literatura de menorca. En Ponç Pons és menorquí  wink

Salutacions!

Margalida