El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El retrat de Dorian Gray

El retrat de Dorian Gray
Autor/s: 
Editorial: 
Any d'edició: 
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
9.2/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

El 1890, el Lippincott’s Monthly Magazine publicava tretze capítols de la sorprenent història d’El retrat de Dorian Gray. L’èxit va ser sonat i immediat—gairebé tant com l’escàndol—, de manera que, un any més tard, va ser publicada en volum amb l’afegit de set capítols nous, acompanyada del famós prefaci en el qual Wilde responia a les acusacions rebudes: «No hi ha llibres morals o immorals. Els llibres estan ben escrits o mal escrits. Res més». Intensa i apassionada declaració d’amor a la bellesa, El retrat de Dorian Gray és, en efecte, un llibre extraordinàriament ben escrit, en el qual la història d’una ànima turmentada per la recerca de la joventut eterna i el plaer sense fi renova la llegenda fàustica i, alhora, ens mostra un retrat fidedigne i punyent de l’època victoriana.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "El retrat de Dorian Gray"

Com no caure en la temptació de l’eterna juventud ? Però la vida no passa per que si, i deixa marques, tan a la pell com a l’ànima.

De com poden fer mal algunes amistats perilloses i cíniques.

[img]http://img16.imageshack.us/img16/6869/firmaclint.jpg[/img]

El que Dorian Gray veu al mirall és el que la societat occidental vol veure-hi, el que és realment ha estat comparat amb el tercer món, el que no volem recordar.

Provo de reflectir la llum del sol com ho fa la lluna.

L'eterna joventut, maleïda condemna. 'Lo único que vale la pena en la vida es la belleza, y la satisfacción de los sentidos'