El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El visitant

El visitant - Joan Marcé - 9788469716816
Autor/s: 
Editorial: 
Edicions EDM
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Altres dades: 
isbn 978-84-697-1681-6
Valoració dels usuaris: 
7.5/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Un thriller trepidant i imprevisible.

Finalment arriba la continuació d’Un intrús a l’Estany (Edicions 62, 2011) com a segona part de la trilogia: El Missatge.

Una coincidència inexplicable és el tret de sortida del Visitant. Un viatge d’anada i tornada des del present fins a una obscura rivalitat entre dos exploradors britànics del segle XIX i des d’allà, fins a la Sumèria del 4000 a.C, al portal d’entrada de la Humanitat en la Història.

Un arqueòleg kurd, director del jaciment d’Uruk, la primera ciutat bastida per l’home a la riba de l’Eufrates, intueix que hi ha una relació entre el senyals que arriben de l’espai exterior i una estela sumèria gravada sis mil anys enrere. Amb l’ajut de la Tate Thorsen, vella amiga i professora de Civilitzacions de l’Antiguitat de la Universitat d’Oslo, establirà contacte amb en Ramon Verdaguer, un dels descobridors dels senyals.

Junts iniciaran una complexa i arriscada recerca que els durà des de l’Iraq a Turquia, a Berlín, a Anglaterra, i finalment al CERN, a Suïssa, al més gran i avançat centre d’investigació científica del Món.

Un nou thriller per a tots aquells a qui els agrada viatjar en el temps i l’espai. Patir i gaudir amb els personatges i devorar pàgines.

Joan Marcé neix a Viladecans (Barcelona) el 1965. Arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC), resideix i exerceix la seva activitat professional a Banyoles.

Ha publicat la novel·la Un intrús a l’estany amb Edicions 62 i un dels relats que composen el recull de Mètode, Científics Lletraferits, editat per la Universitat de València, a més de diversos articles periodístics en mitjans locals.

Finalista del premi Ictineu de l’any 2012 amb Un intrús a l’estany, publica ara El visitant, la segona part del que serà la trilogia, El Missatge.

 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

 

En aquesta novel·la trobem ciència-ficció, acció, suspens... un thriller modernista amb un estil, una mica, cinematogràfic americà. En la mesura que avança la història el ritme s’incrementa exponencialment. Ens deixa a les portes de qüestionar-nos conceptes sobre la complexitat de la nostra natura i ens mostra un acurat repertori de coneixements.

 

 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"El visitant" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!