El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

GOL... Anem al Brasil

GOL... Anem al Brasil
Autor/s: 
Editorial: 
laGalera
Il·lustrador: 
Stefano Turconi
Traductor: 
Oriol Sánchez Vaqué
Gènere literari: 
Any d'edició: 
Març, 2010
Altres dades: 
Van per la cinquena edició!!
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

El llibre tracta de que un equip anomenat les Cebetes, arriben a les vacances i el seu entrenador els convida a anar al Brasil. Allà troben el seu company d'equip,en Joao i tota la seva família. S'instalan a un hotel a prop de la platja i van a jugar a futbol amb el Rogeiro, el cosí del Joao. Al dia següent, fan una guía turística per Rio de Janeiro, visitant els turons més alts, l'estàtua de Rio, les "favelas" cases fetes de fusta, fang,...

D'aquí poc el Rogeiro jugarà al mític estadi de Maracaná amb capacitat de dues-centes mil persones. Un dia abans de jugar a Maracaná, en Rogeiro s'ha torçat el peu i no podrar jugar. El substitueix el Tirant, el capità de les Cebetes que haurà de fer un paper molt importantíssim perquè el Flamengo pugui guanyar el partit. 

Arriba el dia de jugar i en Tirant està super nerviós, els seus companys d'equip de les Cebetes l'animaràn desde la grada conjuntament amb dues-centes mil persones.

Spoiler: Prem per desplegar
Comença el partit i les coses no li van bé al primer temps i tothom del públic el xiula.L'àrbrit xiula el descans i en Tirant està molt decebut, l'entrenador del Flamengo l'intenta reanimar i, uns minuts abansque començi la segona part, es presenta l'entrenador de les Cebetes(en Gaston Champignon) i li diu unes quantes coses que el reanimen. Comença la segona part del partit i li va molt millor: va fer una assistència i va marcar un golàs que, tothom del públic, va entusiasmar i el Flamengo va guanyar aquell partit 2-2-1 gràcies a en Tirant.
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Aquest llibre m'ha agradat molt i el recomano per aquells que els hi agrada llibres d'esports o esportistes però també el recomano pels que no són esportistes o no els hi agrada els esports.Especialment perquè l'equip de les Cebetes, té unes regles de joc que el fa especial aquest llibre: el fet de que jugar a futbol es per divertir-se i no pas per guanyar fer i noves amistats.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "GOL... Anem al Brasil"