El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Harry Potter i el pres d'Azkaban.

Autor/s: 
Editorial: 
Gènere literari: 
Any d'edició: 
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
8.8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Després de dotze llarguíssims anys de captiveri dins la inexpugnable fortalesa dAzkaban, un mal dia linfame Sirius Black sescapa de la presó. Condemnat per haver mort tretze persones mitjançant un malefici, el fugitiu està cridat a ser lhereu de Voldermort, el Senyor de les forces del mal. Sirius desapareix per sorpresa, deixant poques pistes rere seu.Harry Potter no les té totes, ni tan sols se sent protegit entre els murs de lescola de màgia on estudia, envoltat pels seus amics. Per si tot això fos poc, sembla que un dells està disposat a trair-lo...

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Harry Potter i el pres d'Azkaban."

L'acció es concentra molt al final. Fins llavors el llibre posa més atenció en la relació d'amistat entre els protagonistes i els pensaments del Harry Potter.

Sí, Musica, tens tota la raó. Però tot hi així penso que hi acció igualment, encara que parli molt de la seva relació amistosa, ho fa a partir de diverses accions que passen. Aixo sí, no són accions tan emocionants com al final, encara que crec que en la majoria dels llibres és exactament igual, ja que normalment al final és on es solucionen els problemes, és la part més interessant. Llavors, sí que les accions de la resta del llibre podrien ser més interessants però si fos així el final perdria una mica la emoció, no?