El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

LA NOCHE DE LA USINA

Autor/s: 
Editorial: 
ALFAGUARA
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
7/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

" En tot cas la noche de la Usina es un secret. Un secret fet d'asuntos sabuts i confossos a propòsit, o per atzar, o per les dues coses "

En un poble perdut a la Província de Buenos Aires, moltes coses estan a punt d'extinguir-se. Durant la crisis econòmica de l'any 2001 que va desembocar, en el "corralito" bancàri, un grup de veins es proposa renir el diner necessari per poder portar al cap i a la fi un projecte que podria donar sortida a la decadència i a la pobresa. Però en mig de la incautació general dels estalvis, pateixan una estafa particular que els decideix a recuperar el que han perdut.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

La crisi de l'Argentina, i la seva decadència política, fan que el poble normal de qualsevol ciutat faci tots els intents per recuperar, apart de la dignitat, tot allò que es seu només per poder subsistir, en un intent desesperat, costi el que costi.

Novel·la original en el seu aspecte, que ens retrotau als temps actuals en la crssi que patim ara des de el 2007 fins els nostres dies. Sense això sí, d'haver d'actual com ho fan en aquest llibre els Argentins.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"LA NOCHE DE LA USINA" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!