El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

L'assassinat del professor de matemàtiques

Editorial: 
Any d'edició: 
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
6.9/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

En Flip no sap què fer perquè tres dels seus alumnes s'adonin que les matemàtiques són com un joc. Per això, i perquè no vol suspendre'ls, els proposa que resolguin en grup tot un seguit de problemes.Un bon dia en Flip és assassinat i mor davant mateix dels nois! Per poder descobrir i capturar l'assassí del seu professor, els tres amics han de resoldre un seguit d'enigmes, jocs d'enginy, problemes i pistes que els conduiran de dret al culpable.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "L'assassinat del professor de matemàtiques"

Aquest llibre m`ho vaig llegir en castella , em va agradar molt i m`ho va deixar una noia del meu cole:CEIP FOLCH I TORRES.

El vaig començar a llegir, però no em va enganxar gens!

http://plujadellibresdelabelly.blogspot.com.es/

Aquest llibre ens el van ficar de lectura obligatoria a l'insti i no em va agradar massa..Ja que vaig poder veure mes o menys com acavaria i vaig trobar que hi faltava una mica de 'xixa'.

Hola noiiis:) tinc un blog, junt amb Abyx que està molt bé! És de música i si us agrada feu-vos SEGUIDORS! Aqui us deixo el link:
http://elblogdelamusicamesescoltada.blogspot.com.es/

Un llibre que m'ha agradat molt, el vam llegir amb l'escola i tots quan arribavem a una enigma tots ens posavem a comentar-la i a intentar resoldre-la i tots en ho vam passar super be!!!

A mi aquest llibre m'ha agradat basstant ja que la història passa rapidament i no es pessada, com altres llibre. A part t'enganxa molt en el misteri. El recomano molt.

Hola Xajodamar! Moltes gràcies per la teva recomanació! cheeky Sense cap mena de dubte l'afegeixo a la llista de llibres pendents!! 

Aquest llibre no és dels meus preferits ja que trobo que és una novel.la molt infantil. Perquè per mi el misteri no dura molt. Però tot hi hagi a un nen de 10 anys trobo que li pot agradar ja que la història en si és molt original. Penso que es bo reflexionar una mica sobre com defineix les matemàtiques ja que si tens aquesta actitud et serà molt positiu el camí de la teva vida.

Aquest llibre me'l vaig llegir a l'escola.

Hola Judith_her! Moltes gràcies pel teu comentari! Trobo molt interessant la reflexió que fas i com l'expliques! És veritat que no sempre els llibres ens agraden, potser els trobem massa fàcils o difícils de llegir, però és ben cert que sempre hi podem trobar una cosa positiva i el que ens expliques sobre aquest llibre ho és molt!

Aquest llibre me'l van fer llegir a classe i no em va agradar gaire, encara que hi havia trossos divertits i aprens matemàtiques d'una manera molt divetitda. No us el recomano gaire.

Hola Mariona! Quina casualitat, jo fa poc que vaig estar parlant amb uns amics sobre “L’assassinat del professor de matemàtiques”! Però no només aquest, sinó també de “L’assassinat de la professora de llengua” o “L’assassinat del professor de música”. També els has llegit?wink

Mx

M'ha encantat! El vam llegir a classe. Cada classe m'enganxava molt aquest llibre, tot i que, el final ja l'esperava. És un d'aquells llibres que no et llegiries mai, però és obligatori per a l'escola i al final t'atrapa. Ho recomano a tothom des dels que no hi agrada gaire llegir fins als que els hi encanta. Alguns exercicis del que sortien al llibre m'han meravellat, però altres m'han costat d'entendre. És un llibre que val molt la pena de llegir.

A l'inici ens planteja una classe on hi ha tres alumnes que no aproven mai els exàmens, a partir d'aquí ja s'embolica la troca. Realment aprens que les matemàtiques, sí que són un joc. La història passa molt ràpidament i no es fa gens passada de llegir.

En definitiva un llibre esplèndid.

Me n'alegro que t'hagi agradat tant, cascante_jordina!! T'ha quedat una ressenya genial ;-) Estic d'acord amb tu... és un llibre que val molt la pena!

Per cert, llegiràs els altres "assassinats" de Jordi Sierra i Fabra? cheeky Si t'animes m'encantaria saber la teva opinió ^.^

Espero llegir-te molt per aquí al QL! Benvinguda wink

Mx

A mi m'ha agradat molt aquest llibre!! Des que vam començar a llegir-ho a classe cada dia m'enganxava més. M'ha encantat la part de quan en Flip li explica a l'Adela, en Nicolau i en Lluc els problemes per a resoldre el número que estaves pensant... La part que més em va agradar de tota la història ha sigut quan en Flip "moria" i els tres nois anaven en cerca de les pistes resolent els problemes. M'ha agradat molt perquè a mesura que la història avançava tenia més intriga de el que passaria. Jo recomano aquesta història per a nens i nenes de 10 anys cap a dalt perquè a part de que té vocabulari les operacions que feien a mi em costaven entendre-les una mica.

Sense cap mena de dubte aquest llibre està despertant comentaris molt bons! Gràcies per afegir-hi el teu i benvingut al QL, a00830!

Entretingut! El vam estar llegint a classe ,cada vegada que llegia m’endinsava cada vegada més a la història.

Jo sóc una de les persones que de vegades hem costa entendrà el que llegeixo i en canvi en aquest el vaig entendre perfectament el que volia transmetre.

Estic totalment d'acord amb la cascante_jordina,  de mica en mica aquest et va atrapant. És  curiós, a mesura que l’estàs llegint ja estàs pensant quin pot ser el final. També et fa reflexionar sobre les matemàtiques que les has de donar mil voltes. És un llibre que val la pena llegir-te’l .

Aquest llibre el recomano a tot tipus de persones tan nens i adolescents que no els hi agradi llegir i evidentment a qui si els hi agradi llegir. Ja que la història passa volant i és molt entretinguda. T’hi apuntes?

Ens agrada molt saber que t'ha agradat tant la lectura de L'assassinat del professor de matemàtiques! Normalment un llibre de Jordi Sierra i Fabra sempre és una aposta segura! smiley
Hi ha tants llibres com lectors, així que és fàcil trobar lectures que ens poden resultar una mica complicades.
Però això té una solució molt senzilla, i és no deixar de llegir mai per poder trobar aquells llibres que estan fets per a nosaltres.
Gràcies per les teves aportacions i benvinguda al QL, laiarevalo!

A mi m'ha encantat aquest llibre, també perquè m'agraden les matemàtiques però això no té res a veure. Jo ho recomanaria per un any més gran que jo, (12) perquè algunes endevinalles o problemes encara bo els haviem treballat i no els enteniem del tot, és a dir jo el recomanaria a partir de 13 anys. Algunes cosetes a millorar potser crec que és massa repatitiu sempre resolent problemes però t'ho passes d'allò més bé. A mi és un d'aquells llibres que em passaria tota la nit llegin per saber qu passarà al final.

Moltes gràcies per les teves aportacions, a01032! Aquesta puntualització que fas de les endevinalles i els problemes serviran de guia per a tots aquells lectors que es vulguin endinsar dins la lectura del llibre de Jordi Sierra i Fabra.
 
T'he de confessar una coseta: a mi, de la mateixa manera que els hi passa als protagonistes del llibre, tampoc m'agraden les matemàtiques! 
 
Per cert, sí que deu ser veritat que t'agraden les matemàtiques perquè el teu usuari està format per cinc números i una sola lletra! wink
 
No deixeu de comentar, perquè els vostres comentaris fomenten la lectura dels llibres de la biblioteca!

a00830, laiarevalo, a01032... Benvingudíssims al QL! Jo sóc la Mixa, encantada! wink

Moltes gràcies als tres per dir la vostra... Teniu tota la raó! “L’assassinat del professor de matemàtiques” és un d’aquells llibres que et passaries tota la nit llegint per descobrir-ne el final! De veritat, m’encanten els vostres comentaris, crec que són unes recomanacions fabufantàstiques!heart

Per cert... vosaltres en el lloc de l’Adela, el Nicolau i el Lluc què hauríeu fet? Creieu que hauríeu sabut resoldre el misteri? Què pensaríeu si el vostre propi professor de matemàtiques organitzés una gimcana així?? Us agradaria?surprise

Com diem aquí al QL... ens llegim! yescool

Mx

L'hem llegit amb la meva filla i hem mirat de resoldre els problemes pel nostre compte. Aquesta part ha estat divertida, tot i que el llegíem a la nit abans d'anar a dormir i al llit no va bé per fer matemàtiques i a més perdíem hores de son.

La història, en canvi, és bastant fluixa i previsible. Els diàlegs també es feien pesats.

Per mi la història és per nens més petits de deu anys i en canvi els problemes és per nens més grans.