El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

L'assassinat del professor de matemàtiques

L'assassinat del professor de matemàtiques
Editorial: 
Any d'edició: 
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
6.8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

En Flip no sap què fer perquè tres dels seus alumnes s'adonin que les matemàtiques són com un joc. Per això, i perquè no vol suspendre'ls, els proposa que resolguin en grup tot un seguit de problemes.Un bon dia en Flip és assassinat i mor davant mateix dels nois! Per poder descobrir i capturar l'assassí del seu professor, els tres amics han de resoldre un seguit d'enigmes, jocs d'enginy, problemes i pistes que els conduiran de dret al culpable.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "L'assassinat del professor de matemàtiques"

Aquest llibre m`ho vaig llegir en castella , em va agradar molt i m`ho va deixar una noia del meu cole:CEIP FOLCH I TORRES.

El vaig començar a llegir, però no em va enganxar gens!

http://plujadellibresdelabelly.blogspot.com.es/

Aquest llibre ens el van ficar de lectura obligatoria a l'insti i no em va agradar massa..Ja que vaig poder veure mes o menys com acavaria i vaig trobar que hi faltava una mica de 'xixa'.

Hola noiiis:) tinc un blog, junt amb Abyx que està molt bé! És de música i si us agrada feu-vos SEGUIDORS! Aqui us deixo el link:
http://elblogdelamusicamesescoltada.blogspot.com.es/

Un llibre que m'ha agradat molt, el vam llegir amb l'escola i tots quan arribavem a una enigma tots ens posavem a comentar-la i a intentar resoldre-la i tots en ho vam passar super be!!!

A mi aquest llibre m'ha agradat basstant ja que la història passa rapidament i no es pessada, com altres llibre. A part t'enganxa molt en el misteri. El recomano molt.

Hola Xajodamar! Moltes gràcies per la teva recomanació! cheeky Sense cap mena de dubte l'afegeixo a la llista de llibres pendents!! 

Aquest llibre no és dels meus preferits ja que trobo que és una novel.la molt infantil. Perquè per mi el misteri no dura molt. Però tot hi hagi a un nen de 10 anys trobo que li pot agradar ja que la història en si és molt original. Penso que es bo reflexionar una mica sobre com defineix les matemàtiques ja que si tens aquesta actitud et serà molt positiu el camí de la teva vida.

Aquest llibre me'l vaig llegir a l'escola.

Hola Judith_her! Moltes gràcies pel teu comentari! Trobo molt interessant la reflexió que fas i com l'expliques! És veritat que no sempre els llibres ens agraden, potser els trobem massa fàcils o difícils de llegir, però és ben cert que sempre hi podem trobar una cosa positiva i el que ens expliques sobre aquest llibre ho és molt!

Aquest llibre me'l van fer llegir a classe i no em va agradar gaire, encara que hi havia trossos divertits i aprens matemàtiques d'una manera molt divetitda. No us el recomano gaire.

Hola Mariona! Quina casualitat, jo fa poc que vaig estar parlant amb uns amics sobre “L’assassinat del professor de matemàtiques”! Però no només aquest, sinó també de “L’assassinat de la professora de llengua” o “L’assassinat del professor de música”. També els has llegit?wink

Mx

M'ha encantat! El vam llegir a classe. Cada classe m'enganxava molt aquest llibre, tot i que, el final ja l'esperava. És un d'aquells llibres que no et llegiries mai, però és obligatori per a l'escola i al final t'atrapa. Ho recomano a tothom des dels que no hi agrada gaire llegir fins als que els hi encanta. Alguns exercicis del que sortien al llibre m'han meravellat, però altres m'han costat d'entendre. És un llibre que val molt la pena de llegir.

A l'inici ens planteja una classe on hi ha tres alumnes que no aproven mai els exàmens, a partir d'aquí ja s'embolica la troca. Realment aprens que les matemàtiques, sí que són un joc. La història passa molt ràpidament i no es fa gens passada de llegir.

En definitiva un llibre esplèndid.

Me n'alegro que t'hagi agradat tant, cascante_jordina!! T'ha quedat una ressenya genial ;-) Estic d'acord amb tu... és un llibre que val molt la pena!

Per cert, llegiràs els altres "assassinats" de Jordi Sierra i Fabra? cheeky Si t'animes m'encantaria saber la teva opinió ^.^

Espero llegir-te molt per aquí al QL! Benvinguda wink

Mx