El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Les noies de filfero

Les noies de filfero
Editorial: 
Alfaguara
Traductor: 
Núria Prats i Espar
Gènere literari: 
Any d'edició: 
maig 2012
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

 

Va d'un periodista que es diu Jon Boix que te 25 anys i es periodista. Un dia la seva mare, Paula Montornés li encarrega que averigüe el pasat de Vania, una model española desapareguda fa deu anys, els seus ultims anys com a model va sofrir anorexia i també la de les seves millors amiges, Cyrille y Jess Hunt, que fan morir de forma molt tragica, la primera era una noia africana i es va suicidar al saber que tenia sida, Jon, descobreix que Cyrille va sofrir una malaltia quan tenia nou anys i la segona era americana, i es va morir per una sobredosis. Jon inicia la seva busqueda, visita totes les persones properes a Vania i es fica en el món de la moda. Aquestes circunstncies fa que ha de viatjar prou i al principi de la seva investigació, coneix a Sofia una que tambe volia ser una model i com era d'esperar s'enamora.

Al completar el puzle de les noies de filferro, apareix un nom, que es diu Noraima Briezen, es asistenta, amigam i secretaria personal de Vania.

El seu instint de periodista a la seva malaltia, li permeten descobrir la veritat. Vania viu i es recupera de la seva anorexia i ara ja no es Vania, sinò Vanessa Molins Cadafalch.

Després de la desaparició, Jon no te molt clar si vol dirho, ja que s'han fet amics i li ha promes a Vanesa tornar a Aruba, el país de Noraima i on ella viu des de fa deu anys, per ajudar-la a escriure les seves memories no per dir-ho a les noies sinó per explicar l'experencia de una noia que va complir el seu somni i que després es va convertir en un malson.

 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Aquest llibre ma agradat molt perque aquests tipus de llibres m'agraden moplt lleguir, encara que no llegueixo pero o tinc que lleguir, pero el que ma agradat mes a sigut com la protagonista a superat les malalties encara que al final li sigui una malaltia pero a estat be.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Les noies de filfero" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!