El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Magisterium II: El guant de coure

Magisterium II: El guant de coure
Editorial: 
Estrella Polar
Il·lustrador: 
Scott Fischer
Traductor: 
Esther Roig
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Altres dades: 
Col·lecció: L'Illa del Temps
Valoració dels usuaris: 
10/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Les vacances d'estiu d'en Callum Hunt no són com les dels altres nens. El seu company més proper és un llop, el Destrucció. El seu pare creu que ell és un dimoni disfressat. I, per descomptat, la majoria dels nens no tornaràn al món màgic del Magisterium.

No és fàcil per a en Call... i encara menys quan baixa al soterrani i descobreix que el seu pare podria estar intentant destruir-los, a ell i al Destrucció.

En Call s'escapa i torna al Magisterium... però allà les coses no fan més que intensificar-se. Han robat l'Alkahest, un guant de coure capaç de separar certs mags de la seva màgia. I en la seva recerca per descobrir el culpable, en Call i els seus amics Aaron i Tamara criden l'atenció d'alguns enemics molt perillosos i s'acosten a una veritat més perillosa encara

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

M'ha agradat tant com el primer, només que aquest encara m'ha enganxat més! El vocabulari és molt fàcil de llegir però els caoítols són una mica llargs. En tot moment hi ha intriga i emoció i de tant en tant humor. El que fa més bo aquest llibre i el fa diferent de Harry Potter és la verdadera personalitat de protagonista (la qual ens n'assabantem al final del primer llibre)

Spoiler: Prem per desplegar
El protagonista és el dolent, duu a sobre l'anima d'en Constantine Maden, l'enemic de la mort

.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Magisterium II: El guant de coure"

Me n’alegro que t’hagi agradat tan o més que el primer, Mapaor! Si és obra d’aquestes dos autores segur que és interessant... No he llegit la famosa saga de Cassandra Clare ("Caçadors d’Ombres") però sí que conec a la Holly Black (és la co-autora de “Les cròniques de Spiderwick”.

Tu has llegit alguna de les dues? Jo et recomano “Les cròniques de Spiderwick” perquè són llibres curts plens d’aventures i fantasia! A més a més, els van adaptar en una pel·lícula molt divertida!

Tràiler en castellà – Las crónicas de Spiderwick

Mx

Doncs jo no he llegit cap de les dues, potser algún dia els hi dono una oportunitat però si que he vist la película Les cròniques de Spiderwick i la peli em va agradar bastant en aquell moment.

Doncs si la pel·lícula et va agradar prepara’t perquè als llibres els protagonistes viuen el doble d’aventures i descobreixen una pila de criatures fantàstiques més! laugh

Mx