El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Mare Nit

Autor/s: 
Editorial: 
Males Herbes
Traductor: 
Martí Sales
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Altres dades: 
Edició original del 1961
Valoració dels usuaris: 
10/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Howard W. Campbell Jr. és un dramaturg espia dels aliats i alhora propagandista dels nazis durant la segona guerra mundial. Tancat a una presó d'Israel a l'espera de ser jutjat, ens explica la seva història. El govern dels EUA li comuniquen que no poden reconéixer la seva feina perquè la va fer "massa bé" i alhora és convertit en símbol vivent dels grups neonazis.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Amb molta mala baba desmunta les ideologies totalitàries. Nazisme, comunisme, capitalisme... Fa pensar, fa somriure,... Meravellós llibre escrit per algú que ho va patir en primera persona. Presoner dels nazis a un vell escorxador, va sobreviure al bombardeig aliat de Dresden i això el convertí, obligat pels mateixos nazis, en recollidor dels cadàvers que s'amuntegaven per la ciutat.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Mare Nit"

Mira que m'agrada en Vonnegut! He llegit un munt dels seus llibres i ara mateix n'estic llegint un altre, Salt en el temps, i no m'ha decebut mai; emperò, crec que la seva obra que més m'ha agradat és aquesta, Mare nit, encara més que Escorxador-5, i això és dir-ne molt. Un gran llibre!