El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Mentida.

Mentida.
Autor/s: 
Editorial: 
EDEBE
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Altres dades: 
240 págs
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Va d'una nena que es diu Xènia, que coneix un nen que es diu "Marcel lopez " per l'internet. Els dos parlaven per el correu, parlaven de les seves vides, on anaven a l'escola, quines estrascolars feien, etc...  fins que un dia la Xènia volia veure el " Marcel " en persona, pero ell no podia mai. Llavors la Xènia s'en va desafiant una mica i va comenzar a investigar sobre ell.  En la seva investigació va descobrir que el "Marcel " era mestre de Taekwondo i anava a Baxillerat. Després de les investigacions va anar a visitar l'insti on anava pero deien que no coneixien ningún "Marcel Lopez". Llavors va anar a gimnás on feia Taekwondo, i sí havia trobat el Marcel pero no era com ell havia descrit a si mateix era molt més alt i tenia els ulls vert-blavos, llavors ella va començar la conversa pero ell només ha respós " ens coneixem " La Xènia s'en va anar corrents a casa i va escribir a "desconegut del internet" que digues qui ets de veritat i que no diguis mentires.

Spoiler: Prem per desplegar
El va respondre que en veritat es deia Eric i estava a la presó de joves per haver assesinat una nena de 15 anys a sang freda i per aixó no podia quedar amb ella i es va perdonar i que havia apres la lexió de dir mentires per l´internet. Llavors ella va anar a visitar a l´Eric a la presó.

smiley

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

A mi personalment m´ha agradat molt aquest llibre perque parla del fet de que pot passar a la vida real del internet i les mentires. yes

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Mentida. "