El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

MÓN SOBRE RODES

MÓN SOBRE RODES
Editorial: 
labutxaca
Traductor: 
Carles Riba
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2009
Altres dades: 
Una història real
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

El món sobre rodes, és la història de l'Albert Casals, és un nen que va neixer abans del que s'havia previst.

Amb tan sols cinc anys pateix una leucèmia, un tipus de cancer que ataca als teixits dels ossos, i els debilita. Per això l'Albert no pot caminar i ha d'anar amb cadira de rodes. Però ell es un noi molt fort, i viu la vida d'una manera molt positiva, tot i tenin els problemes físics que té.

Per sort l'Albert Casals, té una família, una germana i el seus pares que viuen a Esparragera. L'ajuden molt a passar per el cancer tan greu que té, perque un nen amb cinc anys i amb cadira de rodes, sense ajuda no podria viure. Per sort l'Albert és un noi molt aplicat i tenia estudis, havia fet batxillerat i s'estava preparant per començar la  universitat. Abans d'anar a la universitat l'Albert decideix viatgar per tot el món, ell sempre n'havia tingut ganes, i així podia fer amics nous per poder explicar les seves experiències, que l'han marcat de per vida.

Després d'haver recorregut i viatgat per tot Espanya l'any 2013, l'Albert reb el premi del viatger de l'any per la societat geogràfica Espanyola.

I aixó motiva encara més a l'Albert, per seguir viatgant i visitant nous llocs i seguir disfrutant de la vida com ell ja feia.

Spoiler: Prem per desplegar
L'últim lloc que visita és Matsuyama, de Japó. Perque allà, per casualitat es va torbar el seu amic Taka, i el Taka li presenta tota la seva família que també era de Matsuyama

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Penso que és un llibre únic, perqué fa que et donguis conta de que hauries de valorar més la vida, i ser molt més positiu.

I no tots els llibres son així. El recomenaria per a joves que els hi agradin els llibres de felicitat i positius

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "MÓN SOBRE RODES"

La descripció que fas del llibre m'ha despertat interès, basicament perquè té un aire al que jo me llegit. Ja tinc llibre per llegir aquest estiu, perquè sense pensar-ho dues vegades, serà aquest!

M'agradat molt el teu resum,amí em sembla un bon llibre , que et fa donarten compte de coses molt simples que no ens adonem, t'ensenya a enfrontar els problemes d'una manera positiva. Jo crec que es bastant semblant al llibre de Wonder. El llegire aquest estiu i ja et dire que m'ha semblat.wink

Sí, bona recomanació Àngel Escrig! A mi també m’encanten els llibres positius i que t’ensenyen a veure el món amb uns altres ulls! wink

Ah! I benvinguts sigueu tots al QL!!! Jo sóc la Mixa i també sóc molt fan de “Wonder”!! cool

Mx